header luiers van pampers met 50% korting
Vitamines en mineralen

Hoe je gezond kan eten tijdens de zwangerschap!

de vlogkundige
In de maand oktober hebben de meiden van de Vlogkundige als thema voeding en vitamines. In deze nieuwe video van deze drie verloskundigen kom je meer te weten over hoe je gezond kan eten tijdens de zwangerschap. Een onderwerp waar veel zwangere vrouwen vragen over hebben.

Hoe je gezond kan eten tijdens de zwangerschap

Voeding en vitamines is altijd een onderwerp waar veel vragen over zijn. Het is misschien wel een van de eerste dingen die je opzoekt op het internet na een positieve zwangerschapstest. Zo zal je vast wel al het een en ander weten wat je wel of niet moet eten, denk aan foliumzuur slikken en geen rood vlees eten. Toch zijn er nog veel vragen onder zwangere vrouwen over hoe je gezond kan eten tijdens de zwangerschap en daarom hebben de meiden van de Vlogkundige deze video gemaakt.


In deze video is verloskundige Lana te gast bij Miranda, voeding en lifestyle coach. Want hoe kan je nou gezond eten tijdens de zwangerschap? Gezond en gevarieerd zegt ons zo weinig.

Ook kom je meer te weten over een vervanger voor rauw vlees en krijg je zelfs een recept voor een broodje zwangerschaps Carpaccio!? of wat dacht je van een recept voor linzenschotel met zoete aardappel?

startersbox zwitsal banner

Andere interessante blogs over voeding en zwangerschap

Op Zo Zwanger vind je veel informatie over hoe je gezond kan eten tijdens de zwangerschap. Ook vind je enkele lekkere gezonde recepten van Roos die makkelijk te maken zijn, zoals:

Heb je trouwens de quiz al gedaan op Zo Zwanger? Test je kennis! Wat je wel en niet mag eten tijdens de zwangerschap

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious
vadersschapsverlof 2019