sale kleertjes header

Baby

Eindelijk is het dan zover, jouw zoon of dochter is geboren! Na de geboorte hebben veel ouders vragen over de ontwikkeling van de baby. In deze rubriek van Zo Zwanger vind je alles over de baby en krijg je antwoorden op deze meest gestelde vragen.

Als ouder van een pasgeboren baby ben je nog onzeker en zoek je alles op. Wij doen er alles aan dat onze informatie zo betrouwbaar mogelijk is.
Wij behandelen de meest voorkomende babykwaaltjes en geven antwoord op vragen zoals hoe kan je een huilbaby herkennen, wanneer gaat een baby doorslapen en hoelang mag een baby slapen zonder voeding?

In de rubriek baby vind je daarnaast alles over verzorging van de baby, voeding, slapen, borstvoeding en over mama zijn.
Kortom, belangrijke informatie voor de kersverse ouders, boordevol tips over hoe je lekker kunt genieten van deze prachtige periode in jullie leven.

Tandemvoeden! Wat is dat?

Borstvoeding geven. De ene moeder moet er niet aan denken. De ander wil het zo graag maar het lukt niet. En je hebt er moeders …

Tips voor een blije baby!

Een blij kind is een blije moeder, horen we vaak. Maar hoe zorg jij ervoor dat jouw baby blij is? Die eerste weken kunnen heel …

Hoe word ik een lieve(re) moeder?

De beste versie van jezelf, een zin waar we inmiddels mee worden doodgegooid. Maar je wilt natuurlijk wel de beste moeder voor je kinderen zijn …
vadersschapsverlof 2019