Baby

Eindelijk is het dan zover, jouw zoon of dochter is geboren! Na de geboorte hebben veel ouders vragen over de ontwikkeling van de baby. In deze rubriek van Zo Zwanger vind je alles over de baby en krijg je antwoorden op deze meest gestelde vragen.

Als ouder van een pasgeboren baby ben je nog onzeker en zoek je alles op. Wij doen er alles aan dat onze informatie zo betrouwbaar mogelijk is.
Wij behandelen de meest voorkomende babykwaaltjes en geven antwoord op vragen zoals hoe kan je een huilbaby herkennen, wanneer gaat een baby doorslapen en hoelang mag een baby slapen zonder voeding?

In de rubriek baby vind je daarnaast alles over verzorging van de baby, voeding, slapen, borstvoeding en over mama zijn.
Kortom, belangrijke informatie voor de kersverse ouders, boordevol tips over hoe je lekker kunt genieten van deze prachtige periode in jullie leven.

Baby

De eerste verjaardag van de baby!

De eerste verjaardag van je baby is een ontzettend belangrijke dag. Voor jou. Voor je baby eigenlijk wat minder, want die snapt er allemaal niks …
Babykwaaltjes

Klompvoet bij een baby

Een klompvoet bij een baby is een aangeboren afwijking van het voetje. In Nederland komt het jaarlijks bij ongeveer 200 baby’s voor, maar gelukkig kan …
vadersschapsverlof 2019