header banner hema
Mamma

Leuke Valentijn cadeaus voor moeders!

Oké, stop maar met lezen. Als je de moeder in kwestie bent natuurlijk. Deze tips met leuke valentijn cadeaus voor moeders is alleen voor de partners, echtgenoten en kinderen van de moeder. Tenzij jij op zoek bent naar een cadeautje voor je eigen moeder. Want hoewel Valentijn eigenlijk om het (anoniem) verklaren van de liefde gaat, je moeder is je grootste liefde, toch?

prenatal extra korting banner

Tips met leuke Valentijn cadeaus voor moeders!

Cadeautjes die je kunt kopen

 • Chocola!
  Altijd goed toch? Bijna alle moeders die ik ken worden blij van chocolade.
 • Verzorgingsproducten
  Die heerlijke douchegel of badschuim, of die fijne crème die je moeder eigenlijk te duur vindt om voor zichzelf te kopen.
 • Muismat met foto
  Als je moeder veel achter de computer zit, zal ze ook haar muis veel gebruiken. Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerde muismat te hebben met een mooie foto van het gezin? Natuurlijk zijn andere producten met een foto erop ook leuk. Zoals een mok, tas, kussen of een broodtrommel. • Sieraad
  Er zijn zoveel mooie sieraden waar je jouw moeder blij mee kunt maken. Een mooie armband of een ketting. Gepersonaliseerd met de voorletters van je kinderen erin, of zelfs met een vingerafdruk. Ook een ring met een geboortesteen is een aanrader.
 • Koffiekopjes of theeglazen
  En dan het liefst dubbelwandig, hoeft je moeder eindelijk geen koude koffie of thee meer te drinken.
banner billendoekjes waterwipes

Valentijn cadeaus die je zelf kunt maken

Wat is er mis met een mooi zelfgemaakt cadeau? Hoe oud of jong je bent, iets voor je moeder maken zorgt ervoor dat je een cadeau geeft met een betekenis.

 • Servies versieren:
  Met porseleinstiften kan je glazen, gebakbordjes of koffiekopjes versieren. Zo maak je voor je moeder een mooi persoonlijk servies.
 • Ontbijt op bed
  Zo hoort het eigenlijk toch? Een ontplofte keuken, aangebrande croissantjes en een vloer vol hagelslag. Al kan dat ook anders natuurlijk. Een lekker ontbijt op een mooi dienblad, kopje thee, vers broodje en wat fruit erbij.
 • Een schilderij
  Koop een canvas en wat verf en laat je fantasie de vrije loop. Een kunstwerk recht uit het hart is wat moeders het liefste krijgen met Valentijn.Iets leuks om samen te doen

Iets geven aan je moeder die alles al heeft is misschien wat saai. Dus waarom zou je niet iets geven wat jullie samen kunnen doen?

 • Film
  Neem je moeder gezellig mee naar de bioscoop.
 • Picknicken
  Maak een mooie wandeling en neem een picknickmand vol lekkers mee. Broodjes, wat fruit, een sapje. Samen op een picknickkleed hebben jullie even een leuk momentje voor jullie samen.
 • Waardebonnen
  Een keer de vaatwasser uitpakken, stofzuigen of de was ophangen. Moeders worden heel gelukkig van wat extra hulp in huis.
 • Workshop
  Een workshop sushi maken? Of leren hoe je zelf een tas maakt? Er zijn zoveel dingen die leuk zijn om samen te leren. Kies een leuke workshop en geef dit jouw moeder cadeau met Valentijn.
 • High tea
  De meeste moeders zijn gek op thee. Ga gezellig samen met je moeder ergens een high tea doen. Of maak er een zelf! Haal lekkere dingen in huis, zoals quiche, gebakjes en verschillende soorten thee.

Een Valentijn cadeau geven aan je moeder is een prima idee. Of je het nu groots wilt aanpakken of een lief, klein en zelfgemaakt cadeautje wilt geven. Het is allemaal prima, je moeder zal er al heel blij mee zijn dat je zoveel moeite voor haar doet.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019