luieraanbiedingen header

Zwangerschap

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Wat nu? Er zal de komende tijd een hoop dingen op je af komen en wellicht dat je veel vragen hebt. Wat moet je regelen als je zwanger bent?
Zo zal je op zoek gaan naar een verloskundige die jouw zwangerschap gaat volgen en die de ontwikkeling van jouw baby in de buik in de gaten houdt. De komende tijd zal emotioneel en lichamelijk behoorlijk wat van jou en je partner vragen.

Momenten van onzekerheid of alles goed gaat met de zwangerschap, worden afgewisseld met emotionele momenten als je voor het eerst je baby voelt bewegen in je buik.
Het onderdeel zwangerschap bevat alle informatie over de ontwikkeling van het embryo van week tot week, zwangerschapskwaaltjes, de controles tijdens de zwangerschap, inspiratie voor babynamen en jouw gewichtstoename per week. Informatie over als het mis gaat wordt ook besproken mocht je onverhoopt een miskraam krijgen.
Lees op Zo Zwanger de antwoorden op jouw vragen over jouw zwangerschap.

Gember tijdens de zwangerschap! Mag dat?

Gember is met recht een natuurlijke superfood. Je kunt het gewoon op de groente- en fruitafdeling van de supermarkt kopen. Maar weet jij waar gember …

De leukste babynamen voor de lente!

Het is weer lente! Voor veel mensen is dit het favoriete seizoen, eindelijk is het klaar met die lange grijze dagen. Misschien ben je wel …
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!