Onderwerp : Mamma

Een overzicht met aan moeder gerelateerde blogs over voor het eerst mamma worden. Hoe gaat het met de kersverse moeder na de bevalling? Jouw lichaam heeft een topprestatie geleverd met de geboorte van jullie baby.
Op deze pagina op Zo Zwanger vind je informatie over jou in de nieuwe rol als mamma. Want je voelt je misschien onzeker als moeder, doe je het wel goed?
Hoe maak je tijd vrij voor jezelf, hoe zit het met de vruchtbaarheid na de bevalling en wat als het niet zo gaat als je had gehoopt. Hoe snel mag je weer vrijen en wanneer ga je weer werken? Informatie en antwoorden waar je echt iets mee kunt!

Mamma

Ontzwangeren na de bevalling

Tijdens de zwangerschap ben je waarschijnlijk niet helemaal jezelf geweest. Dat werd mede veroorzaakt door hormonen en het feit dat je een kind in je …
Baby Mamma

Postnatale depressie

Na 40 weken zwangerschap kun je eindelijk je baby in je armen nemen, een moment van vreugde dat een nieuw tijdperk aankondigt. Zit je op …

Instagram

error: Inhoud is beschermd !!

Niets meer missen?
nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een mail met alle blogs en interessante aanbiedingen in jouw mailbox.

Bedankt voor jouw inschrijving.

Oeps er ging iets mis.