zozwanger.nl zwangerschap website nederland belgie

ZoZwanger.nl is een website die al sinds 2007 online is. Het is een informatieve website met veel achtergrondinformatie over zwanger worden, zwangerschap, baby’s en peuters. Ruim 1900 blogs, 12.000 bezoekers per dag en meer dan 18 miljoen pagina weergaven in de laatste 48 maanden zijn cijfers die tot de verbeelding spreken!

Daarnaast heeft de website een hoge autoriteit op SEO gebied dankzij de Page Autority en Domain Autority. Ook Google weet ZoZwanger.nl te waarderen en plaatst veel blogs in de top drie van de zoekresultaten. Dit alles maakt het uiterst interessant voor u als adverteerder!

Wij werken met een vaste redactie bestaande uit vaste schrijvers, de hoofd- en eindredactie en onze eigen SEO en wordpress specialisten. Daarnaast zijn er enkele zwangerschap specialisten die schrijven voor Zo Zwanger.

Dankzij de advertentie inkomsten kunnen wij bestaan. Maar wij proberen ervoor te zorgen dat bezoekers van onze website alleen maar relevante advertenties te zien krijgen en dat de bezoeker er zo weinig mogelijk last van heeft.

De positieve punten om met Zo Zwanger samen te werken zijn

  daarom kiezen voor zozwanger

 • De blogs scoren goed in Google doordat ze informatief en leuk geschreven zijn en bovendien geoptimaliseerd voor zowel de bezoekers als de zoekmachines.
 • De blogs worden geschreven door of met ondersteuning van specialisten op het gebied van verloskunde, zwangerschap, borstvoeding en opvoeding. Hierdoor zijn de blogs naast interessant ook nog eens medisch onderbouwd.
 • Wij hebben bijna alle vormen van adverteren in eigen beheer en kunnen daardoor scherpe prijzen en maatwerk aanbieden.
 • Naast eenmalige samenwerkingen hebben wij ook een aantal grote partnerschappen met bedrijven die interessant zijn voor onze doelgroep. Deze premium partners komen op diverse prominente plekken op de website duidelijk in beeld.
 • Wij plaatsen alleen advertenties die relevant zijn voor onze bezoekers.
 • Productreviews of barterdeals zijn altijd objectief en worden eerlijk gedeeld met de bezoekers.
 • Wij hebben een steeds groter bereik van vaste volgers op Facebook en Instagram en kunnen dus ook de rol van influencer goed invullen.

Adverteren op een website over zwangerschap?

Als u overweegt om op onze zwangerschapswebsite te adverteren dan bereikt u veel zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden. Veel bezoekers van ZoZwanger.nl zijn vrouw of zelf moeder, zijn jonge gezinnen met kinderen of met een kinderwens.
adverteren zwanger pagina

Adverteren op Zo Zwanger kan op de volgende manieren

 1. Een Advertorial of redactioneel artikel met link

  Een advertorial is een blog op ZoZwanger waarbij er samen met de adverteerder wordt gekeken naar een interessant onderwerp waarin het product of dienst van de adverteerder goed past. Het onderwerp moet interessant en relevant zijn voor onze bezoekers en daarnaast zal de link naar de adverteerder een logische verwijzing zijn binnen het artikel.

  Advertorials worden altijd door onszelf geschreven, maar het is natuurlijk mogelijk om samen het onderwerp te bepalen en aan te geven welke linkjes er verwerkt moeten worden in het artikel.

 2. Een product review of product promotie

  Influencers worden steeds belangrijker in de huidige marketing van veel bedrijven. Via de website, Facebook en Instagram kunnen we veel vrouwen bereiken die geïnteresseerd zijn in alles wat met zwangerschap, baby’s en verzorging te maken heeft. De groep vaste volgers op Social Media groeit gestaag en die zijn altijd op zoek naar interessante tips of aanbiedingen.

 3. Barterdeals

  Onze schrijfsters zijn altijd geïnteresseerd om nieuwe producten te ontvangen in ruil voor een vermelding op de website in een blog of op de Social Media kanalen. Wel zal er altijd een eerlijke mening worden gegeven over een product.

  Barterdeals voor winacties of kortingsacties zijn ook altijd bespreekbaar, want onze bezoekers zijn natuurlijk altijd in voor een leuke actie.

 4. Winkel promotie pagina

  Op ons winkel promotie gedeelte kunt u uw winkel extra onder de aandacht brengen bij ons publiek. De winkel pagina’s hebben diverse categorieën die zijn afgestemd op de behoeftes van onze bezoekers. De tekst en afbeeldingen op de winkel pagina zijn helemaal naar eigen wens in te vullen. (Voorbeeld). Kijk hier voor meer informatie over adverteren op de winkelpagina.

 5. Banner advertenties

  Advertenties op de index pagina of in blogs naar keuze. Wij hebben veel plekken waar een banner duidelijk geplaatst kan worden.

 6. Discrete pop-up advertenties

  Wij bieden de mogelijkheid om te adverteren in een discrete pop-up advertentie die pas verschijnt als de bezoeker een bepaalde richting op scrolt. Deze pop-up is alleen op mobiel zichtbaar. Dit is een prominente plek die opvalt maar nooit irritant is voor de bezoeker. Daarom wordt er vaak op geklikt omdat het de nieuwsgierigheid van de bezoeker trekt. Vraag naar de voorbeelden.

Adverteren op deze zwangerschapswebsite is goedkoper dan u verwacht!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u weten hoe we kunnen samenwerken om uw online zichtbaarheid te vergroten? Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in en wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met u op.

kosten adverteren zwanger blog  AdverterenSEO Artikel plaatsen

  Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy