Eén van de grootste kostenposten die je hebt met een baby zijn de luiers. Dagelijks gaan er flink wat luiers doorheen. Om je te helpen om elke keer weer de goedkoopste luiers aan te schaffen hebben we een handige Luiervergelijker. Zo betaal je altijd het meest voordelige tarief voor jouw favoriete merk luiers!Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

goedkoopste luiers maat 5 pampers aanbieding

Goedkoopste luiers

Er zijn ontzettend veel aanbieders van luiers. Denk aan Kruidvat luiers, Pampers, Huggies, Etos, Tidoo, Toujours en zo kan ik wel even doorgaan. Wellicht heb je zelf al een favoriet merk of misschien ben je een ware koopjesjager.
Het maakt niet uit!

In de luiervergelijker kan je van bijna alle merken en aanbieders zien waar je de goedkoopste luiers per stuk kunt vinden.

De luiervergelijker wordt constant geüpdatet. Wanneer er dus ergens een nieuwe luier aanbieding is, verschijnt deze meteen in onze lijst. Bovenaan de lijst zie je waar je de goedkoopste luiers kunt aanschaffen. Handig toch?!

Luiers vergelijken op kwaliteit

In onze handige luiervergelijker vergelijken we niet de kwaliteit van luiers, wij geven alleen aan waar de goedkoopste luier te vinden is. Meestal is het vrij persoonlijk welk merk moeder of vaders het beste vinden.

Wat altijd belangrijk is om op te letten: hoe snel wordt de urine opgenomen, kan de luier makkelijk aan- en uitgetrokken worden en hoe is de pasvorm? Zorg er daarnaast altijd voor dat je de juiste maat hebt. De luiers die volgens de consumentenbond het beste uit de test komen zijn Pampers. Als je dus een goede kwaliteit wilt, zijn de luiers van Pampers zeker een goede keuze, al jaren de best verkochte luier wereldwijd.

De beste uit de test was Pampers Active Fit met een 8. Op nummer twee stond Pampers Premium Protection met een 7,8. De prijs en kwaliteit van supermarkt luiers liggen heel dichtbij elkaar. Supermarkt luiers zijn over het algemeen wel goedkoper dan Pampers. Van Pampers ligt de prijs gemiddeld rond de 30 cent per luiers. Supermarkt luiers zijn ongeveer 15 cent per stuk.

Goedkoopste luiers maat 5

Wil je graag weten waar je de goedkoopste luiers in maat 5 kunt aanschaffen? Ook dat kun je gewoon zien in onze luiervergelijker. De vergelijker geeft aan welke luier in welke winkel het goedkoopste is. Dit geldt dus ook voor luiers maat 5.

Houd de luiervergelijker dus goed in de gaten en sla de pagina op in je browser! Zo mis je geen enkele luier aanbieding meer!

Pampers aanbieding

Pampers luiers komen regelmatig als beste uit de test bij de consumentenbond. Dat is mooi om te weten, het grote nadeel is dat je wel betaalt voor die kwaliteit. Pampers luiers zijn dus meestal niet de goedkoopste luiers. Ze zijn al snel 2 keer zo duur als andere huismerken.

Wil je kosten besparen op Pampers, houd dan de Pamper aanbiedingen in de gaten. Daarnaast is het voordeliger om grote verpakkingen te kopen. Online kun je enorme maandverpakkingen verkrijgen. Als je daarnaast alle Pampers aanbiedingen pakt, kan je de kosten erg naar beneden halen.

Kruidvat luiers aanbieding

Kruidvat luiers zijn ook vaak in de aanbieding. Deze luiers zijn overigens vaak goedkoper dan Pampers. Elke week heeft Kruidvat nieuwe aanbiedingen in hun folder of online staan. Als je de Kruidvat luiers aanbieding in de gaten houd loop je nooit een actie mis.
luiervergelijker prijzen luiers per stuk

Prijzen luiers per stuk in de luiervergelijker

In de luiervergelijker op deze pagina wordt aangegeven waar je de goedkoopste luiers per stuk kunt kopen. Soms gaat het dan om een grote voordeelverpakking. Kijk hier dus even goed naar voordat je 5 verpakkingen gaat bestellen. Zeker wanneer je kleine maten luiers koopt, zoals maat 1 of maat 2. Kans is groot dat deze luiers over een maand niet meer passen. Dan is het zonde als je 3 maandverpakkingen in huis hebt gehaald.

Lees ook: Wat is de beste luier voor de pasgeboren baby?