sale kleertjes header
Baby

Luier aanbieding: De meest actuele aanbiedingen!

Kinderen kosten geld en met name in het eerste jaar is er één hele grote kostenpost: de luiers. In de eerste maanden plast je baby non stop en kan het zomaar zijn dat je 8 keer per dag een schone luier tevoorschijn moet halen. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om de luier aanbiedingen in de gaten te houden. Hoe je dit heel snel kunt doen? Door onze luier aanbieding tool te gebruiken!

baby kleertjes banner

De beste luier aanbieding vinden

Er zijn ontzettend veel winkelketens, supermarkten en online webshops (zoals Wehkamp of bol.com) die luiers verkopen en ook geregeld een aanbieding hebben.

Maar niet elke luieraanbieding is hetzelfde. Soms krijg je een paar euro korting en soms kan dit oplopen tot 50%. Het zou zonde zijn als je luiers hebt ingeslagen met 30% korting om er later achter te komen dat hetzelfde merk ergens anders met 50% korting werd aangeboden. Om die reden is het handig dat je altijd weet waar de beste aanbieding is. Onze online luier tool kan je hierbij uitstekend helpen. De beste aanbiedingen staan bovenaan de lijst!

luiers met korting banner

Waar op letten bij luier aanbiedingen?

Zoals gezegd is de ene luieraanbieding de ander niet. Let daarom altijd op de hoeveelheid korting die je krijgt, bijvoorbeeld 50% korting of nog een mooie: 1 + 1 gratis.
Nog een ander punt waarop je goed moet letten: de hoeveelheid luiers die in het pak zitten dat in de aanbieding is.

Soms lijkt de aanbieding een koopje, maar gaat het om een pak met maar 24 luiers en betaal je in verhouding nog steeds best veel.

Om verwarring te voorkomen berekent onze luier vergelijker tool voor een luier aanbieding, de kosten per luier. De aanbieding waarbij de kosten per luier het goedkoopste is, staat bovenaan in de tool. De aanbieding kan dus gaan om kleine verpakkingen of grote voordeelverpakkingen.

luiers met korting banner

Goedkoopste luiers

Er zijn behoorlijk wat merken luiers verkrijgbaar in Nederland. Pampers kennen we natuurlijk allemaal, maar daarnaast zijn er ook veel huismerken verkrijgbaar zoals die van Kruidvat, Etos, Albert Heijn en Lidl. Huismerken zijn in de regel goedkoper dan Pampers. Als deze luiers dan ook nog eens in de aanbieding zijn, betaal je soms maar een schijntje.
Houd daarom ook de tool in de gaten om te bekijken wanneer de goedkopere merken luiers in de aanbieding zijn en je scoort zo online de goedkoopste luiers op dat moment.

prenatal extra korting banner

Luier aanbieding vergelijken

Of het nu om een aanbieding gaan waarbij je mega pakken luiers kunt kopen voor weinig geld, of een aanbieding waarbij kleinere pakken luiers een fijn koopje zijn: alle soorten aanbiedingen worden meegenomen in onze luiervergelijker tool. Bovendien wordt van elke aanbieding berekend hoe duur een luier per stuk is.

Zo vind je in een mum van tijd de aanbieding die het beste bij je past. Het is dus niet meer nodig om alle aanbiedingen van winkels bij jou in de buurt in de gaten te houden. In één oogopslag weet je waar jouw favoriete luier aanbieding is en kan je ook nog eens online bestellen!

Je kunt op onze website luier aanbiedingen vinden voor normale luiers, luierbroekjes, zwembroekjes en pyjamabroekjes.

luierkorting op pampers banner

Luier aanbieding Pampers

Pampers is één van de weinige A-merk luiers die je kunt kopen en vaak ook het duurste merk. Andere merken zijn meestal huismerken en doorgaans een stuk goedkoper.

Soms is een A-merk niet altijd beter, maar dat is bij Pampers niet het geval!

Bij de laatste test van de Consumentenbond kwam Pampers Active Dry als beste uit de test met op de tweede plek Pampers Premium Protection. Het is dus niet voor niets dat dit merk het meest populaire merk is. Wil jij graag alleen maar Pampers kopen tegen een lage prijs? Vul dat dan in bij de luiervergelijker en je ziet in 1 seconde alle actuele Pampers aanbiedingen!beste babyfles banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019