luieraanbiedingen header
Verzorging

De goedkoopste luiers online! Waar vind je die?

Baby’s en kinderen kosten handen vol geld, maar dat wist je van tevoren. Een van de grootste kostenposten die kinderen met zich meebrengen zijn de luiers. Je zou er voor kunnen kiezen om wasbare luiers te gebruiken, maar de meeste ouders doen dat niet. Daarom is het fijn als je de aanbiedingen weet te vinden, maar waar vind je de goedkoopste luiers online? De gouden tip!

luiers met korting banner

Waar vind je goedkoopste luiers online?

Luiers, er gaan er heel wat door in de week. Bij een klein, pasgeboren baby’tje verschoon je zo’n acht keer per dag de luier! Dat zijn er ruim 50 in de week. Naarmate je kindje groter wordt zal je minder vaak verschonen, maar worden de luiers wel steeds groter. En hoe groter de luier, hoe duurder ze zijn in aanschaf. Reken maar uit hoeveel luiers je nodig hebt als je meerdere kinderen in de luiers hebt. Lees hier meer over wat kosten luiers.

Gelukkig is er een heleboel te kiezen op luiergebied. Er zijn een heleboel verschillende aanbieders. Zowel in de echte winkels als in de online shops zijn er heel veel aanbieders die luiers verkopen.

Zo kan je bijvoorbeeld in de webshop van Bol.com kiezen voor verschillende maandboxen. Met deze voordeelverpakkingen en de regelmatige aanbiedingen zou je zo’n 20% in de kosten besparen ten opzichte van andere winkels én… je hoeft niet te lopen met die grote verpakkingen. Alles wordt netjes bij je voordeur afgegeven.
Maar dan zijn we er nog lang niet, er zijn heel veel online aanbieders en dus is het verstandig om op zoek te gaan naar de goedkoopste luiers online.
Dit kan bijvoorbeeld in onze eigen luiervergelijker. Niet alleen A-merken maar ook huismerk luiers kan je hier vergelijken en de kosten per luier wordt voor je uitgerekend! Zo betaal je nooit meer te veel!

Maar er zijn nog andere vergelijkingssites waarop je de goedkoopste luiers online kunt vinden. Al vind je op de meeste van deze sites alleen de aanbiedingen van Pampers en niet die van andere merken of B-merken.

luiers met korting banner

Moet je altijd voor goedkopere huismerk luiers gaan?

Goedkoop is duurkoop, wordt vaak gezegd. Toch vind ik dit voor luiers niet altijd de waarheid. De duurste vind ik persoonlijk zeker niet altijd de fijnste. Voor je luiers gaat vergelijken is het handig om te weten naar welke luiers je op zoek bent.

Welke luiers je fijn vindt hangt van verschillende factoren af, en natuurlijk vooral van je kindje. Niet alle kinderen hebben hetzelfde postuur, en de ene luier zit nu eenmaal lekkerder dan de andere. Ook qua materiaal. Het ene huidje is gevoeliger dan het ander, en zal dus ook meer baat hebben bij een speciale luier.
vind goedkoopste luiers met de luiervergelijker
Bij onze oudste heb ik een tijdje de luiers van Aldi gebruikt, omdat ik die op dat moment het meest fijn vond. Toen ze daar uit groeide ging ik over op die van Jumbo. Maar bij onze jongste heb ik alleen nog maar de ‘echte’ pampers gebruikt.

Het zal dus per kind, maar ook per leeftijd verschillen waar je op dat moment de voorkeur aan geeft. Al zijn er ook genoeg ouders die bij een bepaald merk zweren en nooit afwijken naar iets anders.

Als je extra wilt besparen op je favoriete merk luiers zou je groots in kunnen kopen als je goedkope luiers online hebt gevonden. Houd er wel even rekening mee dat je kindje soms sneller uit een maat luiers is dan je verwacht, en je de kans dus hebt om te blijven zitten met een bepaalde maat. Vaak kan je deze in overleg bij bepaalde winkels wel weer ruilen naar een andere maat, zolang het pak nog dicht zit.

luiers met korting banner

Vind de beste aanbieding met onze luiervergelijker!

Wat op de meeste vergelijkingssites niet kan is zoeken op merk, type en maat. Dat kan wel in onze eigen luiervergelijker. Hiermee kan je luiers van allerlei verschillende winkels en merken vergelijken. Dus niet alleen de Pampers, maar ook de luiers van bijvoorbeeld Zwitsal of Huggies.

Gebruik je liever luiers van een huismerk? Dan kan je ook zoeken bij de drogisterijen Kruidvat, Trekpleister en Etos. Of bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn. Op die manier vind je altijd de beste luier aanbiedingen die passen bij wat jij nodig hebt. De meeste van deze luiers kan je ook nog eens thuis laten bezorgen, zo heb je er helemaal geen werk meer mee, bespaar je een hoop geld en hoef je niet te slepen met grote pakken luiers.

Met een paar grootverbruikers in huis ben je vast vaak op zoek naar de goedkoopste luiers online. Die weet je na het lezen van deze tekst vast en zeker een stuk sneller te vinden 😉Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019