zwangerschapscursus actie
Op Zo Zwanger bieden wij in samenwerking met verloskundige Sandra Vuik van babyopkomst online zwangerschapscursussen aan. Haar magazine ‘Babyopkomst’ ken je vast wel. Je krijgt dit gratis magazine namelijk mee bij je eerste bezoek aan de verloskundige!
Het zwangerschapscursus aanbod bestaat momenteel uit 5 cursussen die je online kunt volgen. Je hoeft de deur dus niet meer uit. Een zwangerschapscursus on demand volgen is enorm populair onder zwangere vrouwen die gaan bevallen of net bevallen zijn.


Zwangerschapscursus aanbod

Momenteel bieden we 5 online zwangerschapscursussen aan die je thuis, wanneer het jou uitkomt samen met je partner kunt volgen. Het mooie van een online cursus is dat je hem zo vaak kunt kijken als je wilt. Bekijk hieronder de introductie video van elke cursus.
Heb je je keuze gemaakt dan kan je hier de zwangerschapscursus bestellen. (Tip: De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze zwangerschapscursus vanuit de aanvullende verzekering, vraag dit na bij je verzekeraar! Zo heb je uiteindelijk misschien geen kosten en is je cursus ‘gratis’.)

Online bevallingscursus

Een online bevallingscursus volgen is helemaal van deze tijd. Zo kan je jezelf goed voorbereiden op de bevalling zonder dat je de deur uit hoeft. Verloskundige Wietske van Luipen deelt haar kennis en geeft je tips in deze online bevallingscursus. Begin je vol vertrouwen aan de bevalling samen met je partner en leer alles over weeën, de bevalling, het geboorteplan, pijnstilling. Volg de bevallingscursus samen met je partner!

Voeding en zwangerschap

Een online zwangerschapscursus waarin je alles te weten komt over voeding en zwangerschap. In deze zwangerschapscursus on demand krijg je alle informatie die je als zwangere vrouw nodig hebt om jouw baby de beste start te geven. Je leert hoe je makkelijk en gezond kan eten. De cursus wordt gegeven door Anouk lactatiekundige en diëtiste.

Online baby cursus: Leer je baby kennen!

In deze online babycursus, gegeven door babyverpleegkundige Esther van Bloemen-Bartels, leer je de taal van de baby begrijpen. Want een baby kan zich alleen maar uiten door te huilen, maar toch probeert hij je best veel te vertellen. Zo krijg je tips om de baby beter te begrijpen en weet je wat er aan de hand is. Waarom wil hij niet slapen? Na het volgen van deze online babycursus ga je vol vertrouwen aan het ouderschap beginnen.

Online bevallingscursus Hypnobirthing

Een bevallingscursus HypnoBirhting is een uitstekende voorbereiding op de bevalling. De cursus wordt gegeven door verloskundige Imke van Soest en is gebaseerd op ontspanning, visualisatie en zelfhypnose. HypnoBirthing lijkt zweverig maar is dat niet. Je leert bij deze bevallingstechniek ademhalingstechnieken en je komt meer te weten over het geboorteproces. Zo wint vertrouwen het van angst, ook als de bevalling niet verloopt zoals je had gedacht.

Zwangerschapscursus on demand en online volgen

Een zwangerschapscursus on demand wil zeggen dat je deze cursus online kan volgen wanneer het jou uitkomt. Steeds meer zwangere vrouwen kiezen voor het gemak van een online zwangerschapscursus.
Zo Zwanger biedt deze cursussen aan in samenwerking met babyopkomst.tv, zo weet je zeker dat je advies krijgt van zwangerschap specialisten en experts.

Een gratis zwangerschapscursus bestaat niet, tenminste een goede zwangerschapscursus die ook nog gratis is. Deze online cursussen worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt onder toeziend oog van verloskundige Sandra Vuik. Dat betekent dat de meeste zorgverzekeraars de kwaliteit erkennen van deze zwangerschapscursus on demand, en dat de door jou betaalde kosten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering, vraag ernaar bij je zorgverzekeraar!

8 Redenen waarom je een online zwangerschapscursus moet volgen!