zwangerschapscursus actie

Op Zo Zwanger bieden wij in samenwerking met verloskundige Sandra Vuik van babyopkomst online zwangerschapscursussen aan. Haar magazine ‘Babyopkomst’ ken je vast wel. Je krijgt dit gratis magazine namelijk mee bij je eerste bezoek aan de verloskundige!
Het zwangerschapscursus aanbod bestaat momenteel uit 5 cursussen die je online kunt volgen voor €74,95 per cursus. Je hoeft de deur dus niet meer uit. Een zwangerschapscursus on demand volgen is enorm populair onder zwangere vrouwen die gaan bevallen of net bevallen zijn.


Zwangerschapscursus aanbod

Momenteel bieden we 5 online zwangerschapscursussen aan die je thuis, wanneer het jou uitkomt samen met je partner kunt volgen. Het mooie van een online cursus is dat je hem zo vaak kunt kijken als je wilt. Bekijk hieronder de introductie video van elke cursus.

Heb je je keuze gemaakt dan kan je de zwangerschapscursus bestellen met 10% korting door onze ZOZWANGER kortingscode te gebruiken. (Tip: De meeste zorgverzekeraars vergoeden de online zwangerschapscursus vanuit de aanvullende verzekering, vraag dit na bij je verzekeraar! Zo heb je uiteindelijk misschien zelfs helemaal geen kosten en is je cursus ‘gratis’.)

Fit & in balans bevallen

Fit blijven in je zwangerschap én jezelf voorbereiden op de bevalling met behulp van zwangerschapsyoga en mindfulness. Deze actieve online zwangerschapscursus bied het allemaal. Zo krijg je uitleg over wat er in je lichaam gebeurt tijdens de bevalling en leer je fijne yoga- ademhalings-en ontspanningsoefeningen. Goed voor lichaam en geest.

In deze cursus leer je ontspannen als het kan en focussen als het moet.
Na het volgen van deze ‘zwangerschapscursus on demand’ ben je optimaal voorbereid op je bevalling.

Bestel met 10% korting met code ZOZWANGER >>

Online bevallingscursus Hypnobirthing

Een bevallingscursus HypnoBirhting is een uitstekende voorbereiding op de bevalling. Het is een hippe, luchtige en eigentijdse zwangerschapscursus, ontwikkelt en gegeven door verloskundige Doete. Deze cursus is een combinatie van medische kennis, ervaring en een vleugje hypnobirthing. Speciaal voor jou én je partner.

Vertrouwen, positiviteit en samenwerking staan hierin centraal. Geen ‘geitenwollensokken- of pufcursus’ dus, maar juist een heel praktische, leuke en volledige voorbereiding op de geboorte.
Bestel met 10% korting met code ZOZWANGER >>

Voeding en zwangerschap

Een online zwangerschapscursus waarin je alles te weten komt over voeding en zwangerschap. In deze online zwangerschapscursus on demand krijg je alle informatie die je als zwangere vrouw nodig hebt om jouw baby de beste start te geven. Je leert hoe je makkelijk en gezond kan eten. De cursus wordt gegeven door Anouk lactatiekundige en diëtiste.

Bestel met 10% korting met code ZOZWANGER >>

Online baby cursus: Leer je baby kennen!

In deze online babycursus, gegeven door babyverpleegkundige Esther van Bloemen-Bartels, leer je de taal van de baby begrijpen. Want een baby kan zich alleen maar uiten door te huilen, maar toch probeert hij je best veel te vertellen.

Zo krijg je tips om de baby beter te begrijpen en weet je wat er aan de hand is. Waarom wil hij niet slapen? Na het volgen van deze online babycursus ga je vol vertrouwen aan het ouderschap beginnen.

Bestel met 10% korting met code ZOZWANGER >>

Wordt door veel verzekeraars vergoed!

eet als een expert zwanger
Deze online zwangerschapscursussen worden door veel zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dat betekent dat de cursus GRATIS is. Neem vooraf contact op met uw verzekeraar.
Een goede voorbereiding zorgt voor rust en zal de bevalling positief laten verlopen. Een goede online zwangerschapscursus biedt veel meer dan alleen ademhalingstechnieken!

Zwangerschapscursus on demand en online volgen

Een zwangerschapscursus on demand wil zeggen dat je deze cursus online kan volgen wanneer het jou uitkomt. Steeds meer zwangere vrouwen kiezen voor het gemak van een online zwangerschapscursus.
Zo Zwanger biedt deze cursussen aan in samenwerking met babyopkomst.tv, zo weet je zeker dat je advies krijgt van zwangerschap specialisten en experts.

Een gratis zwangerschapscursus bestaat niet, tenminste een goede zwangerschapscursus die ook nog gratis is. Deze online cursussen worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt onder toeziend oog van verloskundige Sandra Vuik. Dat betekent dat de meeste zorgverzekeraars de kwaliteit erkennen van deze zwangerschapscursus on demand, en dat de door jou betaalde kosten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering, vraag ernaar bij je zorgverzekeraar!

8 Redenen waarom je een online zwangerschapscursus moet volgen!