Heb jij affiniteit met schrijven? Misschien ben je zelf van plan om een blog te beginnen en vind je het leuk om te schrijven voor een blog wat ook nog veel gelezen wordt. Laat het ons weten en misschien ben jij binnenkort een van de bloggers voor een van onze websites.

MTN Media is altijd op zoek naar schrijvers die hun ervaringen met anderen willen delen en die gevoel hebben voor het schrijven van artikelen en blogs. Misschien wil je zelf een blog beginnen maar weet je niet hoe? Bij MTN Media kan je ervaring opdoen en leren we je de vaardigheden om een goed Wordpress blog te schrijven. Heb je geen ervaring met Wordpress? Geen probleem, wij kunnen je daarbij helpen, ook als je de SEO technieken wilt leren.
blogschrijver gezocht

Blogschrijver gezocht: Schrijven voor een blog

Naar welke blogschrijver zijn wij op zoek?

Studenten of stagiaires

Ben jij bezig met een communicatie/nieuwe media/journalistieke opleiding en zoek je een plek om ervaring op te doen in het schrijven van teksten en artikelen. Ben jij die vlotte schrijver die niet bang is om ideeën te pitchen en dingen naar zich toe te trekken? Laat het ons weten en misschien kan jij binnenkort aan de slag op een van de andere MTN Media blogs.

Deskundigen

Heb je een medische achtergrond? Ben je verloskundige, kraamverzorgster of (kinder)arts en vind je het leuk om af en toe jouw kennis te delen met onze lezers? Of werk je op een andere manier veel met baby’s en zwangere vrouwen? Ook dan willen we van je horen.

Moeders en vaders

Ben je een moeder of vader en wil je graag jouw leuke en/of minder leuke ervaringen delen met onze lezers? Dan bieden wij deze mogelijkheid om jouw persoonlijke verhaal kwijt te kunnen op ons blog. Door jouw ervaringen te delen met andere (aanstaande) ouders kun je elkaar helpen. Voordat je jouw verhaal instuurt gebruik eerst ons contact formulier hieronder of stuur rechtstreeks jouw verhaal via email naar redactie(@)zozwanger.nl

Schrijven voor ZoZwanger kan incidenteel maar ook op regelmatige basis, maar altijd vrijblijvend als je dat wilt. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

zozwanger-mail

Interesse om te schrijven?

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten wat je vindt. Ook als je maar 1 keer iets wilt schrijven op een van onze websites ben je van harte welkom!    Aanmelden als schrijver

    Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy

    Zodat we zeker weten dat u geen robot bent: