zozwanger adverteren
Testen Zwanger Worden

Online zwangerschapstest

Wil je weten of je zwanger bent? Doe de online zwangerschapstest en je weet direct waar je aan toe bent. Door het beantwoorden van 10 vragen over meest voorkomende zwangerschapsverschijnselen weet je precies wat je kan verwachten.
Binnen 2 minuten weet jij of je zwanger bent!

0%

Ben je deze maand al ongesteld geworden?

Wat betreft je borsten, hoe gaat het met ze?

Als je in de spiegel kijkt, hoe zien jouw borsten eruit?

Ben je onlangs nog misselijk geweest?

Hoe voel je je nu? Ben je moe?

Hoe zit het met je eetlust?

En je kleding? Zit het allemaal nog wel lekker?

Heb je nu of onlangs een van deze symptomen gehad? Hoofdpijn, duizeligheid of vaak plassen?

Hoe zit het met je humeur de laatste tijd?

Heb je jouw temperatuur bijgehouden?

Ben ik zwanger?

Er is niets aan de hand

Je bent niet zwanger. Als je zwanger bent dan zouden jouw antwoorden op deze vragen anders zijn geweest. Twijfel je toch aan de uitslag? Doe dan een zwangerschapstest, dan weet je het zeker.
Er bestaat een kans dat je zwanger bent

Heb je onlangs nog onveilige gemeenschap gehad, dan is het wellicht verstandig om een zwangerschapstest te doen. Dit is natuurlijk altijd verstandig als je twijfelt en het gewoon zeker wilt weten.
Jij bent zeer waarschijnlijk zwanger!

Jij bent zeer waarschijnlijk zwanger. Je vertoont veel symptomen van een zwangere vrouw. Om zeker te weten of je wel of niet zwanger bent, raden wij altijd aan om een zwangerschapstest te doen of een afspraak te maken bij jouw huisarts.

Share your Results:

Online zwangerschapstest

De vragen in onze online zwangerschapstest zijn gebaseerd op de zwangerschapssymptomen waar de meeste vrouwen last van hebben als ze zwanger zijn. Deze online test is natuurlijk gratis en mag je zo vaak doen als je zelf wilt.
Het resultaat van onze online zwangerschapstest is een richtlijn. Wij raden je aan als je 100% uitsluitsel wilt of je zwanger bent om een zwangerschapstest te kopen of om langs te gaan bij je huisarts.

clearblue gevoelig

Wil je testen of je zwanger bent?
Deze test is gevoeliger dan andere zwangerschapstesten waardoor je al 6 dagen voor je menstruatie kunt testen.

Wil je liever niet naar een ETOS of Kruidvat, bestel de zwangerschapstest dan gewoon online en je hebt hem de volgende dag al in huis. Geheel anoniem.
Bestel hem hier

online zwangerschapstest

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Alle zwangerschapstesten reageren op de hoeveelheid zwangerschapshormoon hCG in jouw urine. Pas als er voldoende hCG hormoon in de urine zit zal de test positief zijn. Hoe gevoeliger de zwangerschapstest, hoe eerder de test een positief resultaat geeft.
De merken Clearblue en Predictor staan bekend als betrouwbaar, waarbij Clearblue het gevoeligst is en al reageert bij 50mIU/ml.
Als je de test gaat doen dan is het beter om dit met ochtend urine te doen, omdat deze de hoogste concentratie heeft.

clearblue zwangerschapstest digitaal conceptie indicator

Goede reviews, en geeft zelfs aan hoeveel weken zwanger je bent.

Bestel hem hier

Een negatieve testuitslag kan twee dingen betekenen. Of je bent niet zwanger of je hebt de zwangerschapstest te vroeg gedaan. Wij raden je aan om als je drie dagen na de test nog niet ongesteld geworden bent om een tweede zwangerschapstest te doen.

Was de online zwangerschapstest negatief en wil je zwanger worden? Op onze website vind je veel achtergrond informatie over zwanger worden en hoe je de kans op een bevruchting kunt vergroten. Kijk hier voor meer informatie om snel zwanger te worden

vadersschapsverlof 2019