sale kleertjes header
Testen

Online zwangerschapstest

Wil je weten of je zwanger bent? Doe de online zwangerschapstest en je weet direct waar je aan toe bent. Door het beantwoorden van 10 vragen over de meest voorkomende zwangerschapsverschijnselen weet je direct hoe het zit. Binnen 2 minuten weet jij of je zwanger bent! Doe de online test.

beste zwangerschapstest direct bestellen banner

Doe de online zwangerschapstest

Beantwoord onze zorgvuldig gekozen vragen over de meest voorkomende zwangerschapssymptomen om erachter te komen of je zwanger bent. Probeer bij het beantwoorden van de vragen af te gaan op je eerste ingeving en de veranderingen die merkt aan je lichaam.
De online zwangerschapstest duurt maximaal 2 minuten:

0%

Ben je deze maand al ongesteld geworden?

wat is NOD niet ongesteldheids dag

Wat betreft je borsten, hoe gaat het met ze?

Als je in de spiegel kijkt, hoe zien jouw borsten eruit?

Ben je onlangs nog misselijk geweest?

Hoe voel je je nu? Ben je moe?

Hoe zit het met je eetlust?

En je kleding? Zit het allemaal nog wel lekker?

Heb je nu of onlangs een van deze symptomen gehad? Hoofdpijn, duizeligheid of vaak plassen?

Hoe zit het met je humeur de laatste tijd?

Heb je jouw temperatuur bijgehouden?

Ben ik zwanger?

Er is niets aan de hand

Je bent niet zwanger. Als je zwanger bent dan zouden jouw antwoorden op deze vragen anders zijn geweest. Twijfel je toch aan de uitslag? Doe dan een zwangerschapstest, dan weet je het zeker.
Er bestaat een kans dat je zwanger bent

Heb je onlangs nog onveilige gemeenschap gehad, dan is het wellicht verstandig om een zwangerschapstest te doen. Dit is natuurlijk altijd verstandig als je twijfelt en het gewoon zeker wilt weten.
Jij bent zeer waarschijnlijk zwanger!

Jij bent zeer waarschijnlijk zwanger. Je vertoont veel symptomen van een zwangere vrouw. Om zeker te weten of je wel of niet zwanger bent, raden wij altijd aan om een zwangerschapstest te doen of een afspraak te maken bij jouw huisarts.

Hoe werkt onze online zwangerschapstest?

De vragen in onze online zwangerschapstest zijn gebaseerd op vroege zwangerschapssymptomen waar de meeste vrouwen last van hebben als ze zwanger zijn. Deze online test is natuurlijk gratis, anoniem en kan je zo vaak doen als je zelf wilt.

clearblue testen of je zwanger bent banner

Door het beantwoorden van de vragen over je menstruatie, en veel voorkomende symptomen zoals gevoelige borsten, misselijkheid, vermoeidheid, eetlust, stemmingswisselingen en duizeligheid kijken we of je misschien wel zwanger bent. Elk antwoord wat je geeft daar ‘hangen’ we een waarde aan en als jouw score en uitslag boven de grenswaarde zit dan is er een grote kans dat je in blijde verwachting bent.

Het resultaat van onze online zwangerschapstest is een richtlijn. Wij raden je aan als je 100% uitsluitsel wilt of je zwanger bent om een echte zwangerschapstest te doen of om langs te gaan bij je huisarts.

clearblue testen of je zwanger bent banner

Wil je liever niet naar een ETOS of Kruidvat, bestel de zwangerschapstest dan gewoon online en je hebt hem de volgende dag al in huis. Geheel anoniem.
Bestel hem hier

online zwangerschapstest

Uitslag van de test negatief?

Is de uitslag van de online zwangerschapstest negatief en wil je zwanger worden? Op Zozwanger vind je veel achtergrond informatie en tips om snel zwanger te worden om zo de kans op een bevruchting te vergroten.

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019