ZoZwanger is hét online blog voor iedereen die zwanger worden wil, zwanger is of jonge kinderen heeft en op zoek is naar betrouwbare informatie. Onze website heeft een hoop geschiedenis en is al sinds 2007 actief. In april 2017 heeft Zo Zwanger een make-over gehad en is compleet vernieuwd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen: In 6 maanden tijd zijn we van 0 naar 1 miljoen gelezen pagina’s gegaan! Inmiddels wordt het zwangerschapsblog dagelijks door meer dan tienduizend vrouwen gelezen en is vaak te vinden op de eerste pagina in de zoekresultaten van Google.

Wij proberen de website aantrekkelijk te maken voor al onze lezers en bezoekers door vooral te voorzien in de behoefte naar betrouwbare informatie over zwangerschap en baby’s. Daarom werken wij samen met experts die hun kennis delen op de website van Zo Zwanger.

Het team van Zo Zwanger bestaat uit vier personen waarbij Roos de blogster en het gezicht van onze website is. Roos is moeder van dochter Robin die in juli 2018 is geboren. Roos wordt ondersteund door een hoofd- en eindredacteur en een eigen SEO en WordPress specialist. Dit team bestaat uit Arno, Jerry en Annemarie.

Ook lezers versterken regelmatig ons team door te bloggen over hun zwangerschap en door het schrijven van bevallingsverhalen.
schrijver worden zo zwanger

Ben je zwanger, moeder of heb je een medische achtergrond?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op een leuke en informatieve manier kunnen schrijven. Vind je het leuk om jouw ervaringen met anderen te delen? Meld je dan aan en stuur ons een bericht.
Wil je gewoon eenmalig een ervaringsverhaal met ons en onze lezers delen? Ook dat kan. Laat het ons weten en dan staat jouw verhaal binnenkort online.

Wil je adverteren op de snelst groeiende zwangerschapswebsite? Of een relevant artikel schrijven om je eigen website te promoten? Neem dan ook contact op.

Aanmelden als schrijverAdverterenSEO Artikel

Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy

[recaptcha size:compact]