ZoZwanger is dé online bron voor iedereen die zwanger worden wil, zwanger is of jonge kinderen heeft en op zoek is naar betrouwbare informatie. Onze website heeft een hoop geschiedenis en is al sinds 2007 actief. In april 2017 heeft Zo Zwanger een make-over gehad en is compleet vernieuwd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. In de eerste 6 maanden hadden we al 1 miljoen gelezen pagina’s en inmiddels zijn dat er ruim 10 miljoen! The sky is the limit! Dagelijks lezen meer dan 10 duizend vrouwen (en een enkele man) onze zwangerschapswebsite en we zijn niet meer weg te denken van de eerste pagina in de zoekresultaten van Google.

Wij proberen de website aantrekkelijk te maken voor al onze lezers en bezoekers door vooral te voorzien in de behoefte naar betrouwbare informatie over zwangerschap en baby’s. Daarom werken wij samen met experts die hun kennis delen op de website van Zo Zwanger. Elke dag publiceren we nieuwe artikels en inmiddels staan er al meer dan 1200 blogs op Zozwanger.

Het vaste team van Zo Zwanger bestaat uit vijf personen die dagelijks met de website bezig zijn. Naast onze schrijvers Janneke en Roos hebben we een hoofd- en eindredacteur met medische achtergrond en onze eigen SEO en WordPress specialisten. Dit team bestaat uit Arno, Jerry, Annemarie en Sandy.

Ook lezers versterken regelmatig ons team door te bloggen over hun zwangerschap en door het schrijven van bevallingsverhalen.
schrijver worden zo zwanger

Ben je zwanger, moeder of heb je een medische achtergrond?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op een leuke en informatieve manier kunnen schrijven. Vind je het leuk om jouw ervaringen met anderen te delen? Meld je dan aan en stuur ons een bericht.
Wil je gewoon eenmalig een ervaringsverhaal met ons en onze lezers delen? Ook dat kan. Laat het ons weten en dan staat jouw verhaal binnenkort online.

Wil je adverteren op de snelst groeiende zwangerschapswebsite? Of een relevant artikel schrijven om je eigen website te promoten? Neem dan ook contact op.


    Aanmelden als schrijverAdverterenSEO Artikel

    Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy