“babydeals

Verpleegkundige Obstetrie en Gynaecologie

verpleegkundige obstetrie - annemarieHallo mijn naam is Annemarie Ebben.
Na een aantal jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt ben ik een vervolgopleiding gaan doen voor gespecialiseerd verpleegkundige Obstetrie en Gynaecologie.

Dit houd in dat ik mij heb gespecialiseerd op het gebied van gynaecologische ziektebeelden en aandoeningen, de menstruele cyclus, de zwangerschap, bevalling, het kraambed en de gezonde zuigeling. En een heel klein beetje de zieke zuigeling.
Mijn diploma hiervoor heb ik in 2008 gehaald.

Inmiddels zorg ik ruim 10 jaar voor zwangeren, barenden, kraamvrouwen en hun pasgeborene(n). Ook betrek ik vaders en eventueel andere gezinsleden bij de zorg. Dit doe ik in een ziekenhuis in regio Rotterdam.

Naast professional ben ik ook ervaringsdeskundige. I ben meermaals zwanger geweest en bevallen met alle bijbehorende kwaaltjes, zorgen, spanningen, hormoonschommelingen, emoties, verdriet, geluk, enzovoorts.
En de trotse moeder van twee zoons waarbij er in de opvoeding ook weer van alles op ons pad komt.

Voor Zozwanger help ik vaak mee met het aandragen van onderwerpen en vragen die actueel zijn of veel spelen bij ons in het ziekenhuis. Daarnaast geef ik feedback op geschreven blogs wanneer dit nodig is.

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!