Experts en specialisten van Zo Zwanger

Op ZoZwanger zijn wij dagelijks bezig met het schrijven van relevante informatie voor vrouwen (en mannen) die jonge kinderen hebben, zwanger zijn of zwanger willen worden. Dit doen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, omdat wij weten dat veel informatie die op internet gevonden wordt direct voor waarheid wordt aangenomen.

Om de juistheid van onze teksten te kunnen waarborgen werken wij samen met een groep medische specialisten. Deze experts hebben allemaal hun eigen expertisegebied en daarnaast de overlappende kennis over zwangere, barende, kramende en opvoedende vrouwen.

Roos, de vaste blogster van ZoZwanger gebruikt deze experts vaak als klankbord bij het schrijven van de teksten en bij het toetsen van de door haar aangeboden informatie op medische juistheid. Daarnaast wordt Roos bijgestaan door haar vader, een gepensioneerde huisarts die naast veel parate kennis, ook een groot netwerk en informatiebronnen heeft.

Op onze experts pagina’s stellen de specialisten van ZoZwanger zich graag aan jou voor en bij specifieke vragen kan je ons altijd mailen. Wij zullen de vraag dan doorsturen naar de meest geschikte specialist voor deze vraag.

Experts en specialisten van ZoZwanger

maatschappelijk werkster Roos

Roos – Maatschappelijk werk

Roos is de vaste blogster van ZoZwanger. Zij is naast ervaringsdeskundige gediplomeerd maatschappelijk werkster en daarnaast gewichtsconsulent en voedingscoach. Vragen op persoonlijk vlak, over maatschappelijke problemen of voeding, gewicht en bewegen kan Roos dus direct beantwoorden.

verpleegkundige obstetrie - annemarie

Annemarie – Verpleegkundige

Annemarie heeft jarenlange ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige in twee ziekenhuizen. Zij is daarnaast als moeder van twee zoons ook ervaringsdeskundige en heeft binnen het ziekenhuis een mooi kennisnetwerk met gynaecologen, verloskundigen, kraamverzorgsters en andere specialisten.

verloskundige gardy

Gardy – Verloskundige

Gardy is al een aantal jaren verloskundige en heeft een eigen verloskundigenpraktijk in Rhoon. Als verloskundige vindt zij het leuk om haar kennis te delen en bezoekers voor te lichten over haar prachtige beroep en veelgestelde vragen in haar praktijk. Ook Gardy is ervaringsdeskundige met een jonge dochter.

lactatiekundige anouk van mamavitaal

Anouk – Lactatiekundige

Een expertisegebied waar altijd veel vragen over zijn is dat van de lactatiekundige. Met Anouk heeft ZoZwanger een ervaren lactatiekundige in huis, die daarnaast ook nog diëtiste is. Ze heeft zelf een jonge dochter en werkt in haar eigen praktijk. Zij zal haar kennis op ZoZwanger delen in haar blogs.

Expert worden op ZoZwanger

Ben jij een specialist op het gebied van zwangere vrouwen, baby’s of het jonge kind? Vind je het leuk om jouw kennis te delen met een groot publiek en denk jij een aanvulling te zijn van ons team van medisch specialisten? Neem dan eens contact met ons op.

Instagram

error: Inhoud is beschermd !!

Niets meer missen?
nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een mail met alle blogs en interessante aanbiedingen in jouw mailbox.

Bedankt voor jouw inschrijving.

Oeps er ging iets mis.