“waterwipes

Verloskundige

verloskundige gardyHoi ik ben Gardy Laurijssen, als verloskundige werk ik mee aan ZoZwanger. Ik ben super gelukkig dat ik het mooiste beroep ter wereld mag uitoefenen en vind het daarnaast leuk om mijn kennis met een groot publiek te delen.

Wanneer ik het over mijn werk heb, ben ik altijd bijzonder enthousiast en gebruik ik vooral termen als uniek, prachtig en wonderlijk. Weinig mensen kunnen dit over hun werk zeggen en daarom ben ik dan ook nog altijd erg gelukkig dat ik deze beroepskeuze ooit heb gemaakt.

Mijn eigen verloskundige praktijk

Ik werk in mijn eigen verloskundige praktijk in de omgeving van Albrandswaard, Barendrecht en Rotterdam en beschouw mijn werk als mijn grootste hobby. In mijn praktijk merk ik dagelijks wat er speelt bij zwangeren en kraamvrouwen. Deze informatie kan ik mooi gebruiken bij het aandragen van ideeën en onderwerpen voor de blogs op Zo Zwanger. Maar ik kan mijn ervaring ook gebruiken voor het schrijven van mijn eigen informatieve blogs als verloskundige.

Het werk als verloskundige is grotendeels informatievoorziening en via een groot online platform als Zo Zwanger kan ik een veel groter publiek bereiken. Het voorlichten van aanstaande ouders vind ik een van de leukste onderdelen van mijn beroep.

Delen van mijn passie als verloskundige op Zo Zwanger

Inmiddels mag ik alweer 13,5 jaar kindjes op de wereld zetten en dat doe ik nog steeds met net zoveel passie en energie als toen ik pas begon. En deze passie wil ik graag delen met zwangere vrouwen en kersverse ouders. Dus hoe leuk is het dat ik voor jullie blogs mag schrijven om mijn ervaringen te delen en jullie mee te nemen in mijn wereld.

Ik ben zelf de trotse moeder van een prachtige 3-jarige dochter, die iedere dag weer mijn wereld verrijkt. Ik weet dus precies wat de aanstaande papa’s en mama’s in mijn praktijk te wachten staat en ik gun het iedereen om dit mooie gevoel mee te maken.

vadersschapsverlof 2019