sale kleertjes header
Specialisten

De verloskundige stellen zich voor: De Vlogkundige

de vlogkundige


De Vlogkundige, dit zijn drie ‘jonge’ verloskundigen, Lisa Cindy en Lana, die alle drie werkzaam zijn binnen een eigen maatschap in Roelofarendsveen. Omdat Zo Zwanger, net als de Vlogkundige, streeft naar het leveren van betrouwbare informatie over zwangerschap en baby gerelateerde onderwerpen werken we samen. In deze eerste video stellen ze zichzelf voor en vertellen ze iets meer over zichzelf.

De vloggende Verloskundige

In onze spreekkamer krijgen wij ontzettend veel vragen van zwangere vrouwen over adviezen en thema’s die ze online hebben gelezen. Vaak heeft iemand zelf op Google naar antwoorden gezocht óf is erop geattendeerd vanuit een mamablog. Anno 2018 is er niet meer te ontkomen aan informatievoorziening via internet. Dit is vaak juist prettig en goed, maar waar wij als professionals vaak tegenaan lopen is dat dit lang niet altijd betrouwbare informatie betreft.
Als verloskundigen missen wij een professioneel, betrouwbaar medium waarin wij, vanuit ons vak, informatie kunnen overbrengen. Met dit idee is ‘de vlogkundige‘ geboren. Wij vloggen en bloggen in maandthema’s, alle informatie vanuit betrouwbaar, evidence based, oogpunt en altijd conform de richtlijnen en protocollen zoals wij deze kennen in ons vak als verloskundige.

De Vlogkundige stelt zich voor

In hun allereerste video stellen Lana Cindy en Lisa zich voor en kom je meer over hun te weten.


Kan je niet wachten en wil je gelijk al de video’s van de Vlogkundige bekijken? Neem dan eens een kijkje op het YouTube kanaal van deze verloskundigen.

Op onze website zullen wij regelmatig de nieuwe informatieve video’s van de Vlogkundige plaatsen. Zo kan je naast de informatie over zwangerschap op Zo Zwanger ook het video materiaal bekijken van de Vlogkundige met uitleg over de onderwerpen die spelen bij zwangere vrouwen. Zo mis je geen enkele video meer.

Heb je zelf vragen die je graag beantwoord zou willen hebben in een vlog? Laat het ons dan weten dan geven wij het door aan de dames van de Vlogkundige.kleertjes sale 70

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019