header banner hema

Maatschappelijk werker en voedingscoach

roos specialist op zozwangerAl enige jaren ben ik fulltime tekstschrijver. Naast tekstschrijver ben ik gewichtsconsulent en voedingscoach. Vele mensen heb ik begeleid naar een gezond en passend gewicht. Ik weet dus veel over gezonde voeding en afslanken, maar ook over beginnen met sporten en middels sport resultaten bereiken. Dat komt door mijn basisopleiding als fitnesstrainer en grote interesse in sport.

Maatschappelijk werker

Zelf sport ik zoveel mogelijk en heb ik hiermee goede resultaten geboekt. Als laatste ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker, wat mij essentiële handvatten biedt om mensen te begeleiden op emotioneel gebied. Schroom je dus niet om mij te benaderen als je even niet lekker in je vel zit of wanneer het je te veel wordt!

Aangezien ik alweer bijna 3 jaar dagelijks over zwangerschap en baby’s schrijf, weet ik hier ontzettend veel van af. Om die reden kan ik ook over deze onderwerpen veel vragen beantwoorden.

Dagelijks doe ik research naar alles wat met zwangerschap en kinderen te maken heeft en daar schrijf ik over op Zozwanger. Ondertussen ben ik zelf ook moeder geworden, wat natuurlijk de beste manier is om meer te weten te komen over zwangerschap en baby’s. Ik weet precies waar toekomstige moeders, of kersverse moeders tegenaan lopen.

Correcte en juiste informatie in mijn blogs

Mijn doel is er altijd voor zorgen dat de informatie die ik geef klopt. Dit bereik ik door meerdere bronnen te gebruiken, elke bron te toetsen op betrouwbaarheid en navraag te doen bij mijn vader die huisarts is geweest.

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!