header luiers van pampers met 50% korting
Blogs

Roos is bevallen en heeft een dochter!

Op 3 juli rond 21.44 uur is onze dochter Robin geboren! 2 juli braken mijn vliezen terwijl ik nog net zag hoe België de derde goal scoorde (rond 22.00 uur). Nadat mijn vliezen waren gebroken gebeurde er verder helemaal niets. Hierdoor bleef ik gewoon rustig. We belden naar het ziekenhuis en moesten meteen maar langskomen.

cheezzbaby banner

Het bleef rustig en ik werd opgenomen in het ziekenhuis. Ze hoopten dat de bevalling nog niet door ging zetten omdat ik nog maar net 35 weken zwanger was. Maar onze kleine meid was té nieuwsgierig en nog geen 20 uur later begon het te rommelen.
Nog geen 3 uur daarna had ik 1 centimeter ontsluiting en besloten ze haar te halen met een keizersnede. Ons meisje lag namelijk in de stuit en ze is natuurlijk nog heel klein.
robin dochter van Roos en bas

Robin is nog maar klein en weegt 1890 gram en is ongeveer 46 cm groot.

Dochter Robin is met 35 weken geboren

Ondanks dat het een kleine (en allerliefste, knapste en schattigste) baby is moet ze nog even in de couveuse, maar ze doet het hartstikke goed en is helemaal gezond!
Mijn man en ik zijn ontzettend blij en daarnaast nog steeds een beetje overrompeld. We dachten dat we nog wel eventjes de tijd hadden.

zwitsal 50p korting banner

Het is ontzettend bijzonder hoe zo’n klein wezentje meteen je hart steelt en de meest belangrijke persoon op aarde wordt.

De liefde die ik voor onze Robin voel, is intens en met geen enkele andere liefde te vergelijken. Wat een mega bijzondere ervaring is dit! Ik kan niet wachten totdat ik zelf wat meer mobiel ben zodat ik mijn dochter 24/7 kan stalken op de kraamafdeling.

Hieronder kunnen jullie alvast wat foto’s bekijken van onze dochter Robin en haar trotse moeder!
moeder roos en dochter robin
robin is met 35 weken geboren
roos heeft een baby

Waarom 3e trimester leuk is Eerste weken na de bevallingActuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

Een reactie

  1. Melis
vadersschapsverlof 2019