sale kleertjes header

Verliescoach

Hiske verliescoachHoi, ik ben Hiske en ik ben moeder van Hugo♥ (2015), Hanna (2016) en Juul (2018) en ik woon samen met mijn man en dochters in Heemskerk. Na het verliezen van mijn zoontje ben ik mij gaan verdiepen in rouw en verlies. Nu begeleid ik moeders die hun baby zijn verloren tijdens de zwangerschap of bevalling.

Het verlies van mijn eigen zoon

Hugo overleed volkomen onverwacht tijdens de bevalling en werd stil geboren. Mijn roze wolk veranderde in een nachtmerrie. Ik verloor niet alleen mijn zoontje, maar ook de toekomst die daarbij hoorde. Ik had geen idee hoe ik hier mee om moest gaan, maar ik besloot wel dat dit niet het einde van míjn leven zou zijn.

Langzaamaan pakte ik de draad van mijn leven op, met vallen en opstaan. Ondanks het enorme verdriet en gemis, kon ik weer genieten van kleine dingen. Ik voelde me sterker en zelfverzekerder dan voor het verlies en ik ontdekte dat ik hier andere vrouwen mee kon helpen. Daarom wil ik graag de hulp bieden, waar ik zelf behoefte aan heb gehad. Ik coach vanuit mijn eigen ervaring, aangevuld met kennis uit de verlieskunde.

Als verliescoach wil ik vrouwen helpen

Ondanks dat ik veel verdrietige verhalen hoor, vind ik het heel bijzonder om deze ‘onzichtbare’ moeders te helpen. Iedereen ervaart het verlies anders, maar het verliezen van je baby heeft bijna altijd een enorme impact op je leven. Het is mooi om te zien hoeveel kracht veel vrouwen in zich hebben, waar ze zichzelf vaak niet eens bewust van zijn.

Voor ZoZwanger schrijf ik regelmatig blogs over het verliezen van je baby en de impact die dit op je leven heeft. Ik geef tips en adviezen over hoe je je leven weer op kunt pakken, ondanks het grote verdriet.
Wil je rechtstreeks contact met mij? Kijk dan eens op mijn website voor persoonlijke coaching bij het verlies van een baby

vadersschapsverlof 2019