header banner uc
Nieuws

Pampers Lumi: De eerste smart luier voor de baby!

Alles in ons huis is tegenwoordig slim. Lampen die we met 1 klik aan kunnen doen en zelfs van kleur kunnen laten veranderen. De verwarming thuis zetten we al in de auto aan als we naar huis rijden. Onze kinderen houden we vanaf onze telefoon in de gaten. En omdat het allemaal nog niet gekker kan, hebben we nu iets nieuws: een smart luier voor de baby. Wat het is en hoe het werkt? Je leest het hier!

banner billendoekjes waterwipes

Wat doet deze slimme luier: De Pampers Lumi

Deze slimme luier houdt bij of hij al vochtig is. En dat kan jij dan weer zien op een app op je telefoon. Deze app houdt van alles bij. Want behalve dat je de vochtigheid van de luier kan volgen, is er nog veel meer. Met de camera hou je de kinderkamer in de gaten. Maar hij meet ook de temperatuur en de luchtvochtigheid in de slaapkamer! Alles in een oogopslag dus.

Zo weet jij of je kindje het niet te koud of te warm heeft. Luchtvochtigheid in de slaapkamer is belangrijk, als de lucht te droog is, kan de baby hier allerlei klachten door krijgen. Je hoeft niet bang te zijn dat iedereen zomaar beelden van jouw kindje kan zien. De beelden zijn namelijk beveiligd door het versleutelde platform Logitech. In de app kan je ook het slaapritme van je baby zien. Je bent dus van alles op de hoogte!
pampers lumi smart luier

Hoe werkt het?

Pampers Lumi komen in een set. Deze set bestaat uit twee activiteitssensoren voor op de luiers, een camera van Logitech en een app. De sensoren bevestig je op de buitenkant van de luier en kan je dus vaker gebruiken. In de babykamer plaats je de camera. En via de app houd je alles in de gaten.

luiers met korting banner

De sensoren op de luier vertellen je of de luier nat is of niet en omdat jij dit op jouw app kunt zien, weet je wanneer er verschoond moet worden. Via bluetooth versturen de sensoren alle informatie door naar de app. En die kan jij weer bekijken op je telefoon of tablet. Heb je op dat moment geen bluetooth verbinding? Alle informatie wordt 12 uur bewaard en is dus terug te kijken.

Waar kan je Pampers Lumi bestellen?

De nieuwe Pampers Lumi zijn waarschijnlijk pas vanaf dit najaar te koop. Maar er is nu al een wachtlijst waar je jezelf op kunt laten plaatsen. Je geeft je dan op voor een abonnement waardoor je de luiers gewoon in huis krijgt. Let wel op dat maat 4 de grootste maat is die Pampers van de Lumi gaat maken. Je zult dus op een gegeven moment weer van de slimme luiers terug moeten naar de ‘domme’ variant.

Lees ook: Pampers of luiers van andere merken! Welke zijn goed?

banner beste luchtreiniger babykamer

Anno 2021 kan het dus allemaal niet gek genoeg. Babywiegje die de bewegingen van een auto nabootsen of een babymonitor waarop je de gezondheid van je kindje in de gaten kunt houden zoals de Luvion BabySense. Ben jij ook van de gadgets en lijkt een smart luier voor de baby jou ideaal? Of vind je het allemaal wel gek genoeg en blijf je bij de oude vertrouwde normale luiers?

luiers met korting banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!