luieraanbiedingen header
Baby

Huggies nieuwe verbeterde luiers aanbieding!

Huggies, je weet wel dat andere merk luiers, heeft onlangs haar luiers nog beter gemaakt. Zo zijn de luiers niet alleen ademend en zo zacht als katoen, je kan ook aan de kleur zien of de luier te nat is! Wel zo handig. Zeker bij een pasgeboren baby, want dan hoef je je baby niet lastig te vallen om te kijken of de luier verschoond moet worden.

cheezzbaby banner

Dit vieren ze met een mega aanbieding van maar liefst 45% korting!

huggies luier vochtigheidsindicator

Huggies nieuwe luiers

De huid van een pasgeboren baby is zacht en soepel. Daarom is het belangrijk om de huid schoon en gezond te houden, vooral bij ontlasting. De nieuwe Huggies luier voor pasgeboren baby’s zijn voorzien van alle technieken om de huid van de baby net zo gaaf en zacht te houden als de dag dat ze geboren waren.

De Huggies luiers hebben een rekbare tailleband gekregen die zich aanpast aan het figuur van de baby. De zandlopervorm van de nieuwe Huggie luier zorgt voor een uitstekende pasvorm en comfort.
huggies luiers aanbieding
Daarnaast absorberen de luiers binnen drie seconden de plas van de baby door de nieuwe Dry Touch Technologie. Deze nieuwe DryTouch® Layer bestaat uit veel kleine, superzachte bubbels die de natheid onmiddellijk opnemen en vervolgens binnen enkele seconden perfect droog worden. Hierdoor zal de huid van jouw baby snel opdrogen waardoor de baby blijer en comfortabel blijft, zelfs als de luier vol is!
luieraanbieding huggies

Ook hebben de luiers een speciale binnenzak gekregen die lekken helpt voorkomen. Zo blijven alle ongelukjes op hun plaats en hoef je niet zoals deze moeder in het filmpje het rompertje te verschonen omdat de rug van je baby helemaal onder zit.
luiers huggies waar te koop
Huggies nieuwe luiers hebben een vochtigheidsindicator gekregen die van kleur verandert als hij nat wordt! Dit is een speciale gele strip die over het midden van de luier loopt. De strip verandert van geel naar een groene kleur als de luier verschoond moet worden.

Wil je ook eens kennis maken met Huggies Luiers? Dan is dit je kans want je krijgt nu 45% korting op Huggies Luiers en Little Swimmers.

Huggies waar te koop?

Als je online op zoek te gaat naar de goedkoopste luiers of de beste luieraanbieding kan je veel geld besparen. Door slim inkopen kan je bekende luiermerken zoals Huggies of Pampers vaak met grote korting kopen. Er is altijd wel een winkel die de luiers in de aanbieding heeft. En het mooiste is je kunt ze groot inkopen als je voldoende ruimte hebt om ze op te bergen, want ze bederven niet.

banner vitamine-D kind

Huggies kan je vanaf nu ook kopen bij de grootse winkel van ons allemaal en om dit te vieren kan je ze nu met 45% korting kopen!

Wil je altijd de beste luieraanbieding? Gebruik dan onze luiervergelijker. Altijd actueel om de goedkoopste luiers te vinden!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious
vadersschapsverlof 2019