“header
Verzorging

Rompertje uittrekken, zo doe je dat!

Alle moeders zouden dit moeten weten over een rompertje uittrekken. En als jouw kinderen al groter zijn, dan zou je wensen dat iemand je dit had verteld. De kraamhulp, de verloskundige of andere moeders.
Want wist je dat als je een vol gepoepte luier moet verschonen van een baby die tot aan de nek toe onder de poep zit, dat dit kan zonder je eigen handen vies te maken? Zonder dat je je baby nog erger vies maakt?
Heb je je nooit afgevraagd waarom rompertjes er zo uitzien bij de schouders?

lAlles voor je baby banner

Rompertje uittrekken bij een extreme poepluier verschonen

Je ruikt het al van ver, het is weer zover. Jouw baby heeft zich helemaal onder gepoept. Hoe ga je dit nu weer aanpakken zonder jezelf of je baby verder vies te maken? Heel voorzichtig trek je het vieze rompertje uit over het hoofdje van je baby. Steeds weer opnieuw na zo’n extreme poepluier of explosieluier. Je baby wordt er niet schoner van en moet waarschijnlijk zelfs in bad.

rompertje uittrekken poepluier verschonen

Maar na het zien van het onderstaande filmpje zie je dat het ook anders kan. Dat jij het eigenlijk steeds verkeerd hebt gedaan bij zo’n extreme poepluier. En er is niemand die je dit verteld heeft.

rompertje uittrekken

Het geheim zit hem in de schouders

Je vraagt je af waarom je het niet zelf had kunnen bedenken met deze rompertjes die je gewoon overal kunt kopen. Daarom zijn ze zo gemaakt en zien ze er ook zo uit.
Nou ik zal je niet langer in spanning houden en kijk zelf maar.

Kleertjes.com korting banner

Heeft jouw man nog meer van dit soort handigheden (nodig) laat hem dan “Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!” eens lezen.

Deze moeder was net zo verbaasd als ik toen ze het ontdekte. Het filmpje is in het Engels maar o-zo duidelijk. Deze moeder laat je zien hoe je op de juiste manier een rompertje uitrekken moet. Met 1 hand kan je het zelfs!
Ik zou zeggen delen en laat het je vriendinnen ook weten hoe je het eigenlijk hoort te doen.

luiers met korting banner

Luiers nodig?

Gebruik onze luiervergelijker en vind altijd de goedkoopste luiers! We vergelijken niet alleen pampers aanbiedingen maar ook kruidvat luiers, en prijzen in supermarkten en andere drogisten worden meegenomen.

zwitsal box banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!