sale kleertjes header
Zwangerschap

Boek: Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Een boek voor mannen over de zwangerschap. Er bestaan er een aantal maar de meeste zijn vast niet zo boeiend als: “Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!” van Kluun.

beste babyfoon bol.com

Leuk cadeau voor jouw man of vriend?

Is dit een boek voor jouw partner? Misschien heb jij zelf de verfrissende boeken van Daphne Deckers gelezen. In haar boeken is zij niet de zwangerschap en de bevalling aan het romantiseren. Nee ze schrijft nuchter en met een goede schep humor over deze bijzondere gebeurtenissen in haar leven. Veel vrouwen herkennen zichzelf in deze verhalen en de beeldende voorbeelden die Daphne benoemt.

Kluun de schrijver van het boek: Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!, doet daar nog een schepje bovenop en schrijft een leuk en nuchter boek voor mannen.

prenatal extra korting banner

Een klein voorproefje van de inhoud

Enkele vragen die door Kluun worden beantwoord, of waar hij een poging toe doet om ze te beantwoorden zijn:

  • Alles wat je nooit over zwangerschap en baby’s wilde weten.
  • Hoe herken je een wee als je er een tegenkomt?
  • Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling?
  • Hoe zit het met de sex?

Zoals je kunt zien is het een boek voor mannen! Met de nodige humor, maar stiekem staat er wel behoorlijk wat nuttige informatie in het boek. Op al deze vragen gaat Kluun de lezers namelijk proberen een antwoord te geven.

Mannen tips voor de zwangerschap en de bevalling

Ook kunnen mannen tips krijgen om zonder (veel) kennis van de zwangerschap en de bevalling toch bluffend mee te kletsen met hun vrouw. Door net die termen te kennen en een boel wazige informatie er omheen te verspreiden dat het net lijkt of ze zich echt wel hebben verdiept in de materie.

Bovendien worden er heel veel termen echt uitgelegd, die vrouwen via websites, boeken en magazines zelf vergaren. En de mannen nu dus in enkele bladzijdes mooi samengevat kunnen leren. Dan weten ze misschien beter waar de verloskundige het toch in hemelsnaam over heeft. En hoeven ze niet met een vage gezichtsuitdrukking net te doen alsof ze ook maar enigszins een idee hebben waar het over gaat.

Cadeautip voor de man die het nog moet leren:
“Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt”

Dus als je een leuk cadeau zoekt voor jouw partner of vriend, dan is het boek: Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! zeker een aanrader. En de kosten? Slechts €10 en je hebt een leuk cadeau voor hem.
Bestel hem hier

help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

banner autogordel zwangere vrouwen
vadersschapsverlof 2019