sale kleertjes header
Baby

De kleinste luier voor te vroeg geboren baby’s

Pampers heeft speciaal voor te vroeg geboren baby’s de kleinste luier ter wereld ontwikkeld. Zelfs iets kleiner dan de luier die fabrikant Huggies uitbracht. De premature luier van Huggies is voor baby’s met een geboortegewicht van minder dan 900 gram, de luier van Pampers is zelfs geschikt voor te vroeg geboren baby’s met een geboortegewicht van minder dan 800 gram!

hema rompers

Kleinste luier ooit van Pampers

Als jouw baby te vroeg wordt geboren en in een couveuse terecht komt dan denk je niet gelijk aan luiers. Maar als je vervolgens naar jouw baby kijkt in de couveuse dan is de veel te grote luier iets wat je stoort. Dat ze daar nu niets aan kunnen doen? De veel te grote luier is het enige wat premature baby’s aan mogen hebben en dat kan zeker anders.
luier baby vroeggeboren couveuse

Pampers heeft nu net als Huggies de kleinste luier ooit op de markt gebracht, niet veel groter dan je hand. De luier is zo klein dat hij zelfs drie maten kleiner is dan de kleinste maat die pampers nu verkoopt. Deze premature luier is gemaakt van zacht materiaal, heeft geen klittenband meer en een betere pasvorm voor deze allerkleinste baby’s.

Wil je altijd de beste luieraanbieding? Gebruik dan onze luiervergelijker. Altijd actueel om de goedkoopste luiers te vinden!

Je kan de luiers niet in de winkel kopen, ze zijn bedoeld voor gebruik in het ziekenhuis op de afdeling neonatologie.

En de winst van deze luier? Pampers geeft aan dat de opbrengst van deze luier weer volledig ten goede komt aan de zorg voor premature kinderen!

prenatal extra korting banner

Mensen reageren massaal op Facebook over het nieuws van deze luier en de reacties zijn verdeeld.
Zo vraagt een moeder van een gehandicapte zoon aan pampers: “Hopelijk beginnen jullie ook eens aan luiers voor gehandicapte kinderen. Mijn zoon is 11 en heeft maat smal van Tena en dat wordt wat klein. De opvolger maat medium komt tot ver boven de navel en is echt voor volwassen billen. Mijn zoon kan alleen tegen pampers (vroeger) en Tena en van de andere krijgt hij uitslag”.
kleinste luier ooit
huggies kleinste luier prematuur

(Bron: Huggies ; Pampers)Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

Een reactie

  1. Jacqueline Hop

Reageer

vadersschapsverlof 2019