“header
Nieuws

Altijd genoeg luiers met een luier abonnement!

We kiezen steeds meer voor gemak. Na een abonnement voor scheermesjes, onderbroeken, maaltijden, voorleesboekjes bestaat er nu ook een luier abonnement! Behalve handig is het ook nog eens voordelig, want je hoeft niet elke keer naar de beste aanbiedingen te gaan zoeken. Luiers kosten nu eenmaal een heleboel geld. Dus elke euro die je daarop kunt besparen is mooi meegenomen. Wil jij weten hoe zo’n luier abonnement precies werkt met de voordelen en nadelen? Lees dan snel verder.

hema rompers

Hoe werkt een luier abonnement?

Je bent misschien een beetje huiverig voor het afsluiten van een abonnement. Ergens aan vast zitten klinkt nu eenmaal niet altijd aantrekkelijk. Gelukkig is dit luierabonnement flexibel en transparant. Dat betekent dus dat je helemaal nergens aan vast zit!

Wel heb je een voordeel als je langer klant bent. Als trouwe klant krijg je namelijk steeds meer korting op je abonnementskosten! Je kunt de luiers ook eerst testen met een proefpakket. Baby luiers kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Wat als de luiers halverwege niet meer passen?

De luiers in deze luierpakketten hebben een grote overlap. Even als voorbeeld, de luier in maat 2 past je kindje tot hij 6 kilo weegt of in maat 74 zit. Maar maat 3 past al als je kindje 4 kilo weegt en maatje 56 draagt. Door deze overlap heb je een hele kleine kans dat je kindje ineens niet meer in de luier past en je met een aangebroken pakket blijft zitten.

Is je kindje toch nat na de nacht? Dan kan het zijn dat hij meer is gaan plassen. Je kunt dan wel een grotere maat bestellen en de andere luiers overdag opmaken. Dan heeft je kindje zijn luier korter om en plast hij meestal minder.

Lees ook: Welke maat luiers heeft de baby?
Wat zijn de voordelen van een luierabonnement?

 1. Geen gesleep meer!

  Het vervelende van luiers kopen is vaak het gesleep. Als je een luier abonnement hebt, heb je geen gesleep meer met dozen of grote tassen tijdens het boodschappen doen. De luierpakketten worden gewoon bij jou thuis bezorgd.

 2. De prijs

  Deze luiers koop je rechtstreeks bij de leverancier en daardoor zit er geen supermarkt of winkel tussen. Dus altijd een scherpe luier prijs!

 3. Voorraad

  Je grijpt nooit mis, want er is altijd voldoende op voorraad van elke maat! Bij de gewone winkels heb je vaak dat een maat al snel is uitverkocht, wanneer de luiers in de aanbieding zijn. Daar heb je met een luier abonnement geen last van.

 4. Leverfrequentie aanpassen

  Heb je nog een heleboel luiers in de kast liggen? Dan kan je de leverfrequentie aanpassen, zo schuif je de nieuwe levering bijvoorbeeld even op of zet je het abonnement op pauze.

banner billendoekjes waterwipes

Zijn er ook nadelen van het luierabonnement?

Het klinkt natuurlijk perfect. Niet meer hoeven zoeken naar aanbiedingen, geen gesleep naar de winkel met onhandig grote pakken, waarvan de goede maten altijd op zijn. En dan ook nog eens de beste prijs betalen.

Maar, waar zit dan het addertje? Nou, nergens eigenlijk. Behalve dat je niet moet vergeten om op te zeggen als je kindje zindelijk is geworden natuurlijk. Oja, en je kunt niet je eigen merk kiezen, dat kan ook een nadeel zijn.

Liever de bekende merken luiers? Vind de beste luier aanbiedingen!

Bij een luier abonnement heb je niet de keuze uit je eigen favoriete merk. Ben jij echt overtuigd van een bepaald merk en wil je nooit meer over naar iets anders? Dan word je vast heel blij van deze luier vergelijker. Met deze tool zie jij waar jouw favoriete luier in de aanbieding is.

Zou jij een luier abonnement afsluiten? Of wil je toch liever zelf in de hand houden waar en wanneer jij de luiers koopt? Of heb je al ervaring met een luier abonnement en wil je dit met ons delen?

Lees ook: Alles over het kinderboeken abonnement!

cheezzbaby banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!