ZoZwanger heeft dagelijks meer dan tienduizend bezoekers. Onze bezoekers bestaan voornamelijk uit vrouwen die op zoek zijn naar informatie over zwangerschap en baby’s. Op ZoZwanger bieden wij verschillende mogelijkheden aan om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van onze lezers. Zo kunt u met een eigen winkel pagina uw winkel, webshop of bedrijf promoten.

Adverteren zwangerschap website

Zo Zwanger is misschien wel de snelst groeiende website over zwanger worden, zwangerschap en baby’s. Sinds Zo Zwanger in april 2017 vernieuwd is stijgen onze bezoekersaantallen en paginaweergaven maandelijks met dubbele cijfers.

Ruim 6 miljoen pagina weergaven 18 maanden na de nieuwe start! Dat zijn cijfers die tot de verbeelding spreken.

Zo Zwanger heeft een hoge autoriteit in Google dankzij de Page Autority en Domain Autority. Alle berichten zijn SEO geoptimaliseerd en scoren vaak binnen enkele uren op de eerste pagina in Google! Allemaal dankzij ons eigen team met SEO specialisten die dagelijks met Zo Zwanger in de weer zijn.

De redactie weet hoe ze een goede SEO tekst moet schrijven dus of u nou kiest voor een Advertorial of een eigen winkel pagina op het snelst groeiende zwangerschapsblog, adverteren op Zo Zwanger werpt zijn vruchten af. Vraag naar de voorbeelden met advertorials die op positie 1 of pagina 1 in Google staan!

adverteren zwangerschap website

Uw winkel of webshop promoten op ZoZwanger

Als u overweegt om te gaan adverteren dan denkt u misschien aan een Adwords campagne of om te adverteren in een magazine. Met uw eigen winkelpagina op Zo Zwanger bereikt u direct uw doelgroep. Onze website wordt bezocht door vrouwen die vaak moeder willen worden of al moeder zijn. Jonge gezinnen dus die op zoek zijn naar uw winkel of webshop.

Een winkel pagina op ZoZwanger is een mooie reclame voor uw winkel en u kunt deze pagina zelf vullen met informatie en (rechtenvrije) afbeeldingen over uw bedrijf. U mag twee links naar uw winkel plaatsen en daarnaast links naar uw Social media pagina’s. Deze links dragen bij aan de vindbaarheid van uw website.

Speciale aanbieding voor de snelle beslissers!

De eerste winkels krijgen 50% korting wanneer ze besluiten een winkelpagina voor 1 jaar af te nemen.
U betaalt dan slechts €100 voor een jaar!

Download hier de PDF over winkelpromotie op ZoZwanger

Bij interesse of vragen kunt u onderstaand formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
(Items met een * zijn verplicht)


  Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy
  Adverteren tijdschrift zwanger

  De tijd dat u met adverteren in een tijdschrift het grootste publiek bereikte ligt al weer ver achter ons. Tegenwoordig is de grootste doelgroep online te bereiken. Bovendien kunnen er direct aanklikbare links toegevoegd worden aan de advertentie, waardoor de doelgroep direct naar uw website gaat en voor extra omzet kan zorgen.

  Naast deze winkelpagina bieden wij nog meer promotiemogelijkheden aan. Wat dacht u van een vermelding in een discrete popup voor de mobiele bezoeker? Niet irritant maar duidelijk zichtbaar uw bedrijf in beeld. U vindt meer informatie op onze pagina adverteren zwangerschapswebsite.

  Breng uw bedrijf onder de aandacht van duizenden moeders met een eigen winkel pagina op het snelst groeiende zwangerschapsblog!

  adverteren zwangerschapspagina