luieraanbiedingen header
Zwangerschap

Vier leuke dingen om te regelen tijdens de zwangerschap!

De zwangerschap is een fantastische tijd om te genieten van de bijzondere momenten die deze periode jou biedt. Zo zijn er vier leuke dingen die je moet regelen tijdens de zwangerschap, die bovendien deze periode nog specialer maken. Een van de dingen die je moet regelen is het maken van geboortekaartjes. Maar er zijn nog andere leuke dingen om te doen tijdens jouw zwangerschap die ervoor zorgen dat je de mooiste herinneringen bewaart aan deze bijzondere periode!

startersbox zwitsal banner

4 Leuke dingen die je moet regelen tijdens de zwangerschap!

 1. Maak een bucketlist

  Er zijn heel wat dingen die je nog wilt doen voordat de baby er is! Schrijf daarom alle dingen op die nog op jullie lijstje staan en probeer ze nog binnen de zwangerschapsperiode te doen. Dit zijn vaak momenten die je nooit meer gaat vergeten, zoals bijvoorbeeld een babymoon, een laatste romantische vakantie met je partner.
 2. Babykamer inrichten

  Het inrichten van de babykamer is een van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap. Je kunt hierbij denken aan het kiezen van de kleuren en stijlen van de decoratie, zoals de wieg, de commode en de kledingkast. Het is belangrijk om een veilige en comfortabele omgeving te creëren waarin je lieve baby kan opgroeien.

  Zo kan je het thema van de babykamer bijvoorbeeld ook gebruiken voor het ontwerp van de geboortekaartjes voor een jongen. Dit is ook meteen een leuke manier om de band met je partner te versterken, door samen naar inspiratie en ideeën te zoeken.

 3. nutricia actie banner
 4. Zwangerschap fotoshoot

  Een zwangerschapsfotoshoot is de perfecte manier om je zwangere buik op een prachtige manier vast te leggen. Het is een mooi aandenken voor later en een geweldige manier om deze bijzondere periode te vieren. Je kunt kiezen voor een professionele fotoshoot met een fotograaf of zelf foto’s maken om later in een album te plaatsen.

 5. Geboortekaartjes maken

  Na de bevalling is het tijd om de komst van je lieve baby aan te kondigen aan je lieve vrienden en familieleden. Geboortekaartjes maken is daarvoor de ideale manier. Je kunt hierbij denken aan het ontwerpen van het kaartje en de tekst die erop komt te staan. Het is belangrijk om dit ruim van tevoren te plannen, zodat je genoeg tijd hebt om alles klaar te maken. Zo ben je er zeker van dat je alles op tijd en zonder stress kunt regelen.

Lees ook: Wat moet op het geboortekaartje staan? Weet jij het?

Er zijn zoveel leuke dingen om te regelen tijdens de zwangerschap die deze tijd nog specialer maken. Het is belangrijk om te zorgen dat je alles op tijd gedaan hebt, zodat je zo min mogelijk stress ervaart en optimaal kunt genieten van deze bijzondere periode. Zo kan je altijd terugkijken op deze mooie herinneringen. Veel geluk met alles!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019