sale kleertjes header
Zwangerschap

Een zwangerschap fotoshoot laten maken!

Als je graag een blijvende herinnering aan je zwangerschap wilt dan denk je er misschien aan om jouw groeiende buik te laten fotograferen. Dan kan je natuurlijk zelf foto’s gaan maken, maar waarom niet een zwangerschap fotoshoot laten maken van jouw zwangere lichaam door een professionele fotograaf? Wellicht zijn het de kosten van een fotorapportage die je tegen houden om je zwangere buik te fotograferen, maar vergeet niet dat je misschien maar één keer in je leven zwanger bent!

beste babyfoon bol.com

Een zwangerschap fotoshoot laten maken

Ondanks dat er veel fotografen zijn die dit soort fotoshoots aanbieden, zijn er maar weinig fotografen echt gespecialiseerd in een zwangerschapsfotoshoot. Ga daarom op zoek naar een professionele zwangerschapsfotograaf en ga af op referenties of bekijk hun portfolio.

zwangerschap fotoshoot laten maken

Prijzen van een zwangerschap fotoshoot

De prijzen van een zwangerschap fotoshoot kunnen sterk uiteenlopen en zijn afhankelijk van jouw wensen. Je moet rekenen op een bedrag tussen de 100 en 450 euro voor een volledige professionele fotoreportage.
De prijzen van een zwangerschap fotoshoot worden onder andere bepaald door:

  1. Het aantal foto’s wat je wilt laten maken.
  2. De locatie waar je wilt fotograferen.
  3. En of je een fotoboek wilt laten maken door de fotograaf.Naast een zwangerschapsfotoshoot heb je misschien ook wel eens gehoord van een newborn fotoshoot of een fotoreportage van de geboorte. De geboorte van jullie baby is een van de belangrijkste momenten uit jullie leven, net als bijvoorbeeld jullie trouwdag. Bij een trouwdag schakelt iedereen wel altijd de hulp in van een professionele fotograaf maar bij de geboorte laat men het vaak over aan een verpleegster, de kraamhulp of vriendin.

Lees ook: Welke verschillende fotoshoots zijn er?

zwangerschap fotoshoot tips

Tips waar je rekening mee moet houden bij een zwangerschapsfotoshoot!

Wil je een zwangerschap fotoshoot laten maken dan zijn er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

  1. Plan de fotoshoot niet te vroeg want je wilt graag een mooie buik op de foto.
  2. Maar plan de fotosessie ook niet te laat. Want stel dat je eerder bevalt dan kunnen de foto’s niet meer genomen worden.
  3. Kies daarnaast voor een rustige locatie, zodat niemand je zal storen.
  4. Neem de tijd en zorg dat je ontspannen bent.

Overleg met je fotograaf wat je wilt, misschien heb je wel een bepaalde foto in gedachten en vertrouw op zijn ervaring en expertise! Of lees onze tips met zwangerschapsfoto’s die iedereen zou moeten maken! Zo krijg je een blijvend aandenken aan jouw zwangerschap!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019