zorgkiezer banner header
Zwangerschap

Hoe je lichaam verandert tijdens een zwangerschap!

Als je zwanger bent dan zal jouw lichaam veranderen. Dit gaat zo langzaam dat het je eigenlijk niet opvalt hoe je lichaam verandert tijdens een zwangerschap. Ja natuurlijk krijg je een dikkere buik, maar die is er niet in een keer en dat gaat geleidelijk. Mimi Ikonn heeft een prachtige “time-lapse” video gemaakt, waarin je goed kan zien hoe de eerste lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap langzaam zichtbaar worden.

Mimi Ikonn: Hoe je lichaam verandert tijdens een zwangerschap

Het is een prachtige video geworden waarin je goed kan zien hoe het lichaam verandert tijdens een zwangerschap. Misschien leuk om zelf ook zo’n video te maken als aandenken aan je zwangerschap. Niet echt moeilijk, gewoon een aantal herinneringen in je kalender zetten en even een kort filmpje maken. Het resultaat is prachtig. Oordeel zelf!
Mimi Ikonn is bekend van YouTube en ze heeft een eigen kanaal over Haar en Mode. Maar ook op Instagram doet ze het niet slecht met slechts 1,2 miljoen volgers. Ze maakt ook prachtige video’s over haar gezin en de bevalling van haar dochter.
lichaam verandert tijdens een zwangerschap

Ook het lichaam van een man verandert tijdens een zwangerschap!

zorgkiezer banner

Grote lichamelijke veranderingen tijdens zwangerschap

Natuurlijk wordt je buik groter want er groeit een baby in. Maar er zijn meer lichamelijke veranderingen die je gaat merken tijdens de zwangerschap en ze zijn niet allemaal negatief.

  • Je buik: Als je voor het eerst zwanger bent dan zal je je buik pas echt zien groeien als je 20 weken zwanger bent. Bij een volgende zwangerschap heb je kans op een nog dikkere buik omdat je banden al zijn opgerekt.
  • Je borsten: Ook die worden flink groter tot groot genoegen van je man
  • Door het hormoon oestrogeen krijgt je haar een mooie volle bos haar, sterkere nagels en een zwangerschapsgloed
  • Je gevoel voor geur en smaak verandert tijdens de zwangerschap
  • Je wordt zwaarder, maar dat moge duidelijk zijn

Er zijn zeker nog meer lichamelijke veranderingen, lees mijn blog “Zwangerschapshormonen wat doen ze met je lichaam“.(Bron: Foto’s Youtube)nutricia actie banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!