banner cheezzbaby 728x200
Mamma

Leuke tips om een kersverse moeder te verrassen!

Vrouwen die pas bevallen zijn kunnen soms best een opstekertje gebruiken. Natuurlijk zijn ze dolblij met hun baby, maar bevallen is ook best ‘een ding’. Niet alleen een aanslag op je lichaam, maar ook geestelijk kan het best pittig zijn. In combinatie met slapeloze nachten kan ze best een verrassing gebruiken! Maar wat is nou een leuke manier om een kersverse moeder te verrassen?

prenatal banner weekaanbiedingen

Tien leuke tips om een kersverse moeder te verrassen!

 1. Bloemen

  Welke vrouw wordt er niet blij van een mooie bos bloemen? Jouw woning wordt er gelijk een stuk vrolijker van en bloemen brengen een heleboel blijdschap met zich mee.

 2. Ontbijt op bed

  Een ontbijtje op bed is iets waar je veel moeders heel blij mee maakt. Maar in plaats van zelf in de keuken te gaan staan is ontbijt bezorgen ook een optie! Zo kan je zelf ook lekker rustig wakker worden.

  Kies uit verschillende ontbijtjes, zoals een Frans ontbijt met verschillende Franse kazen. Ook is er een luxe ontbijt met champagne en zelfs een visontbijt! Breid het ontbijt naar keuze uit met chocolade of een zijden roos voor een nog groter verrassingseffect.

 3. Een poster van de baby op ware grootte

  Dit is echt een heel leuk cadeau! Je kunt een geboorteposter laten maken met de echte maten van de baby toen hij geboren werd. Want hoe klein zo’n kindje eigenlijk is, dat vergeet je toch al snel. En met zo’n poster kan je altijd terugzien hoe klein jouw baby ook alweer was.
 4. Eten!

  Met een pasgeboren baby in huis gaat er heel veel tijd op aan zorgen. Zorgen dat de baby een schone luier en een volle buik heeft. Maar een baby moet ook veel getroost worden, dus tijd om eten te koken schiet er nog wel eens bij in.

  Verras de kersverse moeder daarom eens met eten! Kook een pan soep, maak een lekkere ovenschotel en zorg dat ze er verder nog zo min mogelijk aan hoeft te doen. En kies dan vooral voor iets gezonds, eten thuis laten bezorgen kan altijd nog.

 5. Kussen met foto van de baby

  Foto’s van de pasgeboren baby kunnen moeders niet genoeg hebben. Maar hoe origineel is het om een foto te laten drukken op een kussen? Heerlijk voor op de bank, waar een moeder met haar baby vaak best veel tijd door brengt.

 6. Fruithapjes maken

  Veel nieuwe moeders missen na een week al de kraamverzorgster. Niet alleen omdat ze zo fijn hielp met de baby en allemaal tips gaf, maar ook omdat ze voor mama zelf zorgde. En dan vooral die fruithapjes! Dus maak zelf eens een lekkere verse fruitsalade en breng die langs bij de kersverse moeder. Daar wordt ze zeker weten blij van.

 7. Tegoedbon voor een paar uur oppassen

  Natuurlijk moet de nieuwe mama er de eerste tijd niet aan denken om haar baby achter te laten. Maar over een paar weken is dat misschien wel heel anders. Geef daarom een tegoedbon om een paar uur op te passen, zodat ze even lekker naar de kapper kan bijvoorbeeld.

  Vergeet ook vooral niet om haar eraan te helpen herinneren, want na een paar maanden durft ze er waarschijnlijk niet meer om te vragen.

 8. Kleertjes.com korting banner
 9. Alles wat ze gemist heeft!

  Heb je de hele zwangerschap moeten aanhoren wat ze allemaal moest missen? Zoals sushi, dat broodje carpaccio, het lekkere witte wijntje of die speciale rauwe ham? Verras haar dan met een leuk pakketje met al die dingen erin. Nu mag ze weer heerlijk losgaan met al die dingen die vrouwen gaan doen na de bevalling.

 10. Cadeaubon voor de schoonheidsspecialiste

  Veel nieuwe moeders hebben de neiging om zichzelf weg te cijferen. Alle tijd gaat op aan het verzorgen van de baby, het huishouden en af en toe wat slaap. Maar een beetje me-time is ook heel belangrijk!

 11. Nieuw ondergoed voor de kersverse moeder

  En dan mag ze dat natuurlijk zelf uitzoeken. Tijdens de zwangerschap verandert een lichaam en na de bevalling ook. Borsten worden groter en later misschien weer kleiner. Je buik wordt groter en ook weer kleiner. En daardoor zal ondergoed van voor de zwangerschap niet meer lekker zitten.

  Daarom mag de kersverse moeder best verwend worden met een mooi en goed zittend nieuw setje. lees hier meer tips voor het vinden van de juiste beha na de zwangerschap.

Ken jij ook een kersverse moeder in jouw omgeving die wel een opsteker kan gebruiken? Gewoon zomaar, niet met Moederdag of een verjaardag als reden, maar gewoon omdat ze het verdient. Eigenlijk omdat iedere nieuwe moeder wel een verrassing verdient!

Lees ook: 7 Manieren om jouw leven als kersverse moeder makkelijker te maken!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!