“waterwipes
Baby

De meest nutteloze babyproducten!

De baby uitzetlijst telt heel veel spullen, maar lang niet al die spullen zijn even handig. De ene moeder zou niet kunnen zonder de flessenwarmer of de tummytub, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. Dit zijn volgens veel moeders de meest nutteloze babyproducten!

beste babyfoon bol.com

De tien meest nutteloze babyproducten

 1. Flessenwarmer

  Met stip op nummer 1, de flessenwarmer. Want het duurt echt eeuwen voor de fles warm is. Heel leuk als je zeker weet dat jouw baby om 03:00 uur wakker wordt en de flessenwarmer om 02:50 uur aanzet.

  Maar met een hongerige en krijsende baby midden in de nacht is iedere seconde er een te veel. Dus ga je zeker geen 10 minuten wachten tot die fles eindelijk wakker is. Koop daarom beter een flesvoeding apparaat tijdens het eerste jaar met de baby!

 2. Babyschoentjes

  De eerste babyschoentjes, het lijkt zo schattig. Kleine All Stars, dezelfde Nikes als papa of gewoon hele schattige kleine ballerina’s. Superlief, toch?

  Ja, maar niet voor baby’s die alleen maar liggen. Heb je zelf wel eens in bed gelegen met je Nikes aan? Dat ligt dus voor geen meter. Leren lopen is eigenlijk het beste op blote voeten, dus je kindje hoeft pas schoenen aan als hij echt loopt en dat ook buiten doet. Wie heeft die babyschoenen ooit uitgevonden?
 3. Billendoekjesdoos

  Omdat je bang bent dat de billendoekjes uitdrogen? Of omdat de plakstrip niet blijft plakken, of juist wel plakt als dat niet moet? Omdat het zo leuk staat op de commode? Een billendoekjesdoos zou uitkomst bieden. Echter, vaak is hij met een hand niet open te krijgen. En de doekjes krijgen die kans niet om uit te drogen, want je gebruikt er genoeg van.

  Plus dat de doos altijd op een plek staat, waar jij nu even niet de baby gaat verschonen. Want over het algemeen doe je dat vaker op de bank, je bed (of zelfs de eettafel) dan op de commode.

 4. Badthermometer

  Misschien dat je hem een keer gebruikt onder streng toezicht van de kraamverzorgster. Of omdat je stiekem de eerste keer een beetje bang bent dat het water te heet is. Maar na 1 keer stop je gewoon je elleboog in het water en weet je ook genoeg.

 5. Nette babykleren

  Baby’s liggen de hele dag. En dat doe je zelf ook het liefst in een fijn zittende pyjama. Waarom trekken we dan vestjes met capuchon of stugge, te strakke spijkerbroeken (met knoop) aan bij onze baby’s?

 6. Baby skipakje

  Nog zoiets. Als je een winterbaby hebt, warm je waarschijnlijk je kinderwagenbak voor met een kruik, doe je een lekker warm jasje of vestje aan en een dekentje erover. Waarom zou je een baby in een skipakje wurmen? Ooit een baby op ski’s gezien?

 7. banner babypark sale
 8. Tummy Tub

  Je baby badderen in een Tummy Tub. De ene baby vindt het heerlijk, de ander vindt er geen klap aan. Maar een Tummy Tub is dus gewoon een emmer. En baby’s passen ook prima in de wasbak. Bovendien is zo’n emmer binnen een paar weken te klein. Lees maar eens, babybadje of Tummy Tub, welke gebruik jij?

 9. Spuugdoekjes

  Op de uitzetlijst staan ze, de spuugdoekjes. En ze lijken zo handig. Behalve dat iedere baby er precies naast weet te spugen, want die dingen zijn veel te klein! En je hebt zo ook nooit bij de hand op het moment dat je ze nodig hebt. Hydrofiele doeken zijn veel gemakkelijker.

 10. babykleding hema banner
 11. Alle spullen omtrent borstvoeding!

  Natuurlijk is borstvoeding geven een heel goed voornemen. Maar het lukt niet altijd. Als je een hele voorraad dure voedingsbh’s, een kolfapparaat, tepelhoedjes, tepelzalf, zoogcompressen en een voedingskussen hebt aangeschaft ben je zo honderden euro’s armer. Beetje jammer voor drie dagen borstvoeding.
  Je kunt beter deze dure dingen aanschaffen als je zeker weet dat het allemaal lukt!

 12. Hoezen voor om het aankleedkussen

  Het lijkt zo lief, een (dure) hoes met mooie print in stijl van de babykamer. In de praktijk zijn die dingen binnen no time vies, zitten ze altijd in de was en gaan ze lastig om het kussen. Daarom zal je al snel een hydrofiele doek over het kussen gooien, simpel en doeltreffend.

Nutteloze babyproducten, spullen die je dacht nodig te hebben maar nooit gebruikt hebt. Behoed je voor deze veelgemaakte fouten en gebruik deze lijst met basis spullen als er een baby opkomst is!
Heb jij babyproducten in huis gehaald die je weinig of nooit hebt gebruikt voor de baby? Vul dan onze lijst met nutteloze babyproducten aan en behoed andere toekomstige moeders voor een miskoop! Lees ook eens deze lijst met de meest nutteloze kraam cadeaus!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019