“waterwipes
Beste babyproducten

Beste boeken over zwangerschap!

Als je zwanger bent is de kans groot dat je alle informatie omtrent zwangerschap en de ontwikkeling van je baby verslindt. Online zoals op Zozwanger maar het is ook fijn om een boek bij de hand te hebben. Maar in welke boeken vind je nou alle informatie die je zoekt? En zijn er ook boeken waar je partner iets aan heeft? Ik heb de 5 beste boeken over zwangerschap voor je op een rijtje gezet!

beste babyfles banner

Dit is de top 5 met beste boeken over zwangerschap!

 1. Oei ik groei!

  beste boek over zwangerschap oei ik groei
  Het is niet voor niets dat van dit boek al de 71e druk is uitgebracht. In dit 512 pagina’s tellende boek wordt de hele ontwikkeling sprongetje voor sprongetje voor je uitgestippeld. Je leest wanneer je baby een sprongetje in zijn mentale ontwikkeling maakt, wat je kunt verwachten en hoe je hem hierbij kan helpen.

  Je bekijkt de wereld door de ogen van je baby, krijgt handvatten om met moeilijke momenten om te gaan en inzicht over slaap en sprongen.
  Deze vernieuwde versie bevat onder andere de allernieuwste inzichten over sprongen, een extra hoofdstuk over slapen van de baby, de tien dingen die je echt moet weten over sprongen.
  Ook is er veel interactie door middel van lijsten waarop je kunt aanvinken wat van toepassing is op jouw baby. “Als er een handleiding voor baby’s zou bestaan is dit hem” aldus de reviews van veel ouders. En de prijs voor dit beste boek over zwangerschap? Voor €32 ligt hij bij je thuis in hardcover als je hem hier bestelt.
  (Geschreven door Hetty van de Rijt, uitgegeven bij Fontaine Uitgevers B.V. ISBN: 9789059568488)

 2. Het zwangerschapshandboek

  boek zwangerschapshandboek
  Xaviera is de dochter van Oei ik groei!-auteur Hettty. In dit boek is alle kennis gebundeld die te vinden is over de zwangerschap. Ervan uitgaande dat de eerste 1001 dagen bepalend zijn voor een mensenleven.
  Meer dan 70 experts werkten mee aan dit boek, van artsen en wetenschappers tot verloskundigen. In dit boek vind je informatie over zwangerschapskwaaltjes, hormonen, echo’s en bevallingshoudingen.

  Maar ook over voeding en een prachtige uitleg van hoe de zwangerschap verloopt van week tot week. Een schitterend naslagwerk met goede recensies van ouders. De prijs: €29,99 Je kan hem hier bestellen.
  (Geschreven door Xaviera Plas-Plooij, uitgegeven door Fontaine Uitgevers, ISBN 9789059569317)

 3. Het grote wonder

  het grote wonder beste zwangerschapsboek
  Dit boek is een klassieker, al meer dan 50 jaar bestaat dit beste boek over de zwangerschap! Bovendien bevat deze laatste herziene versie de meest actuele informatie en nieuwe foto’s van Linda Forsell.

  In dit boek wordt met prachtige kleurenfoto’s het ontstaan van een mens in beeld gebracht. Tot in detail zie je de ontwikkeling vanaf de bevruchting tot en met de geboorte. Hierbij beschrijft professor dr. Lars Hamberger stap voor stap de negen maanden van de zwangerschap. Ook geeft hij veel praktische adviezen. Een prachtig boek om kado te krijgen. Prijs: €34,99. Je bestelt hem hier bij bol.com
  (Geschreven door Lars Hamberger, uitgegeven door Ploegsma, ISBN 9789021678689)

 4. Zwangerschapsboek voor mannen

  zwangerschapsboek voor mannen
  Een leuk boekje met informatie waar alle mannen iets aan hebben. Onmisbaar als je vriendin of vrouw zwanger is. Je wordt per week bijgepraat, over de zwangerschap en de groei van de baby. Maar ook over de hormonale veranderingen van je partner.

  Het boek bevat veel plaatjes en leest lekker weg, daarom is dit ideaal voor mannen die normaliter niet graag een boek lezen. Er wordt echt op een “mannenmanier” verteld wat er met je vriendin gebeurt en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.
  Het perfecte cadeau voor elke papa in spé dus! Prijs slechts €14,85 en hier te bestellen.
  (Geschreven en uitgegeven door Uitgeverij Snor, ISBN 9789079961023)

 5. Buskruit met muisjes

  buskruit met muisjes beste boek over zwangerschap baby
  Dit boek telt 204 pagina’s en is echt geschreven door ervaringsdeskundigen. Namelijk moeders. Moeders die begrijpen dat elke nieuwe baby weer anders is, en dat, ook al is het niet je eerste baby, je toch weer onzeker bent zodra de kraamhulp je huis verlaat.
  In twintig hoofdstukken worden alle onderwerpen die je kunt bedenken behandeld, zoals pijnbestrijding, de kraamtijd en babykwaaltjes.

  Ook aan de mannen is gedacht: in blauw omlijnde kaders staat kort maar krachtig samengevat wat elke vader wil weten over bevalling en baby’s!
  Voor €20,99 ligt dit beste boek over zwangerschap voor mannen en vrouwen, in hardcover bij je thuis op de koffietafel! Bestellen kan je onder andere bij bol.com.
  (Geschreven door Nina Veeneman-Dietz en Noor Schutte-Kerckhoff, uitgegeven door Gloria, ISBN 9789400503052)

Lees ook: De leukste boeken voor mannen die vader worden!

cheezzbaby banner

Deze top 5 van beste boeken over zwangerschap zijn natuurlijk ook hartstikke leuke om cadeau te geven aan een zwangere vriendin, schoonzus, je partner of aan jezelf. Zo heb je altijd een naslagwerk bij de hand voor als je het even niet meer weet.
En het is gewoon een heel fijn idee om zo’n goed boek over zwangerschap in je kast te hebben staan.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019