banner header biostime 2
Beste babyproducten

De leukste mijlpaal dekens voor een baby!

Mijlpalen! Je baby heeft er nogal wat en zeker in het eerste jaar. Behalve dat in het begin elke week een mijlpaal is, komen er nog zo veel meer. Hoe leuk is het om al die mijlpalen van de baby bij te houden? Daar zijn veel verschillende manieren voor. Deze heb je misschien al wel eens voorbij zien komen op social media; mijlpaal dekens. Wat kun je er mee en welke zijn de leukste? Je leest het hier!

Wat is een mijlpaal deken?

Je ziet vast wel eens van die leuke foto’s voorbij komen. Een baby op een leuk kleed, met cijfers erbij om aan te tonen hoe oud hij of zij inmiddels is. Wat iedereen kent zijn de mijlpaal kaarten. Op deze kaarten staan mijlpalen als “eerste keer doorgeslapen”, “eerste tandje” of “eerste stapjes”. Je zet je baby op de foto met zo’n kaart en bewaart deze foto’s op een leuke manier.

Dit kan je nu ook doen met behulp van een deken. Leg of zet je baby erop en geef op verschillende manieren informatie aan. Bijvoorbeeld de groei van je baby of hoeveel weken of maanden oud je baby nu is. Maar op sommige mijlpaal dekens kun je nog veel meer leuke dingen showen. Fotografeer je baby en je kunt alle mijlpalen op een leuke manier vast leggen.

De leukste mijlpaal dekens voor een baby!

 1. Mijlpaaldeken van Humble & Noble

  Mijlpaaldeken Humble & Noble
  Deze wit met groene deken is leuk voor zowel jongens als meisjes. Extra leuk is dat bij deze deken ook kaartjes zitten om mijlpalen vast te kunnen leggen.

 2. BAMgoods Mijlpaaldeken met gratis mijlpaal slinger

  bamgoods mijlpaaldeken
  Een hele leuke vrolijke deken met een gratis extraatje. Bij deze deken krijg je namelijk ook een mijlpaalslinger! Hierin kun je alle mijlpalen bewaren en tentoonstellen. Heel leuk om op te hangen als je baby 1 jaar wordt.

 3. The silly giraffe Mijlpaaldeken

  silly giraffe mijlpaaldeken
  Een leuke en hele zachte fleecedeken. Behalve de leeftijd van je kindje kan je ook de lengte aangeven. Dit doe je door middel van de giraffe die op de deken staat. Je krijgt er een frame en pijl bij waarmee je de juiste maanden en weken kunt aan wijzen.

 4. Mijlpaaldeken Maan Dubbelzijdig (Like A Butterfly)

  mijlpaaldeken maan
  Met deze deken koop je een compleet pakket. De deken is aan twee kanten te gebruiken. Zo kan je niet alleen laten zien hoe oud en hoe lang je baby is. Maar ook andere mijlpalen zoals tandjes en stapjes kan je laten zien. De set bevat ook nog eens 10 houten mijlpaal plaatjes en twee houten frames. Wat ook ‘bijzonder’ is aan deze deken is dat de teksten in het Nederlands zijn. Vaak zie je Engelse teksten.

 5. Mijlpaaldeken – Zwart/Wit (BabyIQ)

  mijlpaaldeken fotoherrinering zwart wit
  Ook op deze deken kan je de leeftijd en lengte van je kindje tonen. De vrolijke opdruk van slingers zorgt voor een feestelijk geheel.

 6. Mijlpaaldeken inclusief frame (Sressentials)

  mijlpaaldeken sressentials
  Dit is echt een deken met een hele lieve uitstraling. Misschien meer een ‘meisjesdeken’ door de bloemenkrant met het roze hart. De deken is wel kleiner dan de twee hier boven, namelijk 80x80cm.

 7. Mijlpaaldeken met olifantjes (Diamond Dream)

  mijlpaaldeken olifantjes
  Een heel zacht kleed met genderneutrale kleuren en een lieve opdruk van olifantjes. Het kleed is 150x100cm.

Mijlpaal dekens zijn er dus in alle soorten en maten. Ga je voor strak zwart wit of voor lieve kleurtjes? Het is een leuke manier om alle mijlpalen van je baby vast te kunnen leggen. Leuk voor later, zowel voor jezelf als voor je kindje.

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!