“de
Beste babyproducten

De 13 meest bizarre baby gadgets online!

Sommige babyproducten zijn mega handig, praktisch en een geschenk uit de hemel. Andere gadgets zijn wat bizar waarbij je jezelf constant afvraagt of je het nu super handig vindt of dat het gewoon echt nergens op slaat. De keuze is aan jou! Hier de lijst met meest bizarre baby gadgets online.

De 12 meest bizarre baby producten

Onderstaande bizarre baby gadgets doen het heel goed bij gebruikers, maar zijn wel een beetje apart. Lijken één of meer van deze bizarre spullen voor de bay voor jou echt een uitkomst? De meeste kan je bestellen bij bol.com, Amazon of Ali-Express.

 1. Baby mop

  Zie je wel eens je baby over de vloer schuiven en denk je dan: ‘goh wat zou het handig zijn als ik daar een dweil onder kon zetten?’ Nou dat dachten de bedenkers van de ‘baby mop’ dus ook. Gevolg: een pakje dat je jouw baby kan aantrekken waaraan een mop is bevestigd.
  baby mop dweil
  Volgens de makers zitten er tal van voordelen aan, die ik persoonlijk nogal lachwekkend vind (zo zou je baby er een goede ‘work etic’ aan overhouden). Maar goed, misschien is het inderdaad wel handig: eerst een beetje kwijlen en dan met de mop eroverheen. Kind kan de vloer, uhmm was doen.

 2. Baby bum brush

  Vind je het vervelend dat je vingers onder de sudocrem zitten als je de billetjes van je baby wilt invetten? Hier is iets op gevonden: de baby bum brush. Dit is een borsteltje waarmee je billencrème makkelijk op de billetjes smeert zonder je handen vuil te maken.

 3. babybum diaper brush

 4. Lulla-Vibe Vibrating Mattress pad

  Valt je baby maar moeizaam in slaap, misschien helpt de vibrating matress pad dan om je baby zachtjes in slaap te trillen. De pad is een klein apparaatje dat je onder de matras kun leggen. Het geeft zachte trillingen waarvan baby’s lekker rustig worden. Na 30 minuten schakelt het vanzelf uit.

 5. Draagbare Swaddle Swing

  Baby’s vinden het heerlijk om gewiegd te worden, maar helaas kan je niet overal een fijne wipstoel neerzetten. Gelukkig is daar de draagbare Swaddle Swing. Het is een schommel en verschoonmatje on the go in één.

  Je kunt je baby er dus op verschonen en daarna vastgespen en lekker in schommelen. Dat moet je trouwens wel zelf doen door je baby op en neer te zwaaien. Misschien wel zwaar, maar wel goed voor jouw armspieren.

 6. Swaddle Swing

 7. Baby auto spiegel

  Dit is eigenlijk niet zozeer de meest bizarre baby gadget, want het is echt superhandig. Met de baby autospiegel kun je jouw kleintje in de gaten houden zonder dat je tijdens het rijden moet omkijken. Goed voor de veiligheid en nieuwsgierigheid!

 8. baby autospiegel

 9. Clean hands Changing pad

  Zit jouw baby telkens met de handjes in de vieze luier tijdens het verschonen? Mega irritant. Om dit tegen te gaan kan je de Clean hands changing pad gebruiken. Het is een verschoonmatje met soort van kraag (lijkt het beetje op zo’n hondenkraag) waardoor je baby niet met de handjes bij de luier kan. Om het een beetje leuk te maken voor je kleintje zitten er handvaatjes waar hij mee kan spelen. Baby blij, mama blij.

 10. Clean hands Changing Pad

 11. Sok baby monitor

  Je tilt de slaapveiligheid van je baby naar het hoogste niveau middels de sok monitor. Het is een soort van sokje die je om het voetje van je baby doet. Het sokje is verbonden aan een monitor die constant de hartslag en zuurstofniveau van je baby in de gaten houdt.
  baby sok monitor baby gadgets
  Als er iets niet aan de haak is, krijg je hier een melding van. Het zou vele ouders helpen rustiger te slapen omdat hun baby altijd in de gaten wordt gehouden.

 12. luvion babysense 7

 13. Luvion babysense

  Nog een babymonitor maar dan van het Nederlandse merk Luvion. Al enige tijd te koop en veel ouders die hun baby in de gaten willen houden hebben er baat bij. Denk dan aan een baby die chronisch ziek is of als je kindje net uit het ziekenhuis komt en je erg ongerust bent over de gezondheid van de baby. Je kan hem hier bestellen

 14. hoofdbeschermer bizarre baby gadget

 15. Baby hoofdbeschermer

  Ben je doodsbang dat jouw kleintje een keer achterover valt en zo een hersenbeschadiging oploopt? Dan kan je jouw bezorgde moederhart op met deze hoofdbeschermers voor baby’s. De hoofdbeschermers hebben de vorm van een vrolijk rugzakje. Mocht je baby achterover kukelen dan wordt de val opgevangen door een zacht kussentje in de rug en achter het hoofdje. Of je baby het fijn vindt om de godganse dag met zo’n ding rond te lopen is een andere vraag.

 16. parapluhouder kinderwagen babyproduct

 17. Paraplu houder voor mama

  De meeste kinderwagens beschermen je kleintje uitstekend tegen de regen, maar ze vergeten dat er ook nog een persoon achter de kinderwagen loopt. Natuurlijk kan je zelf je paraplu met één hand vasthouden, maar dat is soms echt niet handig.

  Wat wel handig is, is deze parapluhouder die je op de kinderwagen kunt bevestigen met jouw paraplu erin, zodat ook jij droog een wandeling kunt maken. Super handig toch? Eigenlijk meer een geniaal babyproduct dan iets dat thuis hoort in de lijst met meest bizarre baby gadgets.

 18. why cry plus bizarre baby gadget

 19. Why Cry plus

  Vraag je jezelf dikwijls af ‘waarom huilt mijn baby?’ De makers van Why cry denken dat ze je dit antwoord kunnen geven door middel van dit apparaatje. Het apparaatje schijnt te kunnen vertellen waarom je baby huilt, bijvoorbeeld omdat je kleintje honger heeft, slaperig is, gestresst of verveeld. Zou wel heel handig zijn als het echt werkte hè?

 20. draagbaar baby urinoir on the go

 21. Urinoir on the go

  Je wilt je kind natuurlijk niet leren dat wildplassen heel normaal is, daarom is er nu de urinoir on the go bedacht. Zo kan je kind overal plassen zonder dat je een boete krijgt. Er zijn trouwens ook varianten voor volwassenen 😉.

 22. ipotty bizarre babygadget

 23. iPotti

  We sluiten af met misschien wel de meest bizarre baby gadgets van alle bizarre babyproducten: de iPotty. Het is een potje met een houder voor je iPad. Super handig, kan je baby gewoon spelletjes spelen op het potje, alsof we niet al genoeg schermtijd hebben.

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!