“waterwipes
Beste babyproducten

De baby in de gaten houden met de Luvion babysense 7

Baby’s en slapen, het blijft een onderwerp waar jonge ouders het eeuwig over kunnen hebben. Slaapt de baby al door? En zo ja, hoe lang dan? Maar als je dan het geluk hebt dat je baby slaapt is dat juist helemaal niet iets om gerust op te zijn. Misschien heb je wel de neiging om je baby wakker te maken omdat je bang bent dat hij of zij te lang of te diep slaapt. Kortom: het is niet gauw goed. De meeste ouders zouden hun kindje het liefst 24/7 in het zicht houden. Lees hier hoe je de baby in de gaten kunt houden met behulp van de Luvion babysense!

tips baby fotoboek maken eerste jaar albelli

Verschillende soorten babyfoons

Een babyfoon is voor de meesten niets onbekends. Ze worden al jaren gebruikt en er zijn veel verschillende varianten te verkrijgen, waaronder verschillende soorten met camera. Een goede babyfoon met camera heeft een infraroodcamera zodat je ook in het donker zicht op je kindje kunt houden. Vaak kan je deze koppelen aan je telefoon of tablet zodat je ten allen tijde op je mobiel kunt zien of alles goed is met de baby.

aerosleep babymatras veilig slapen

Heel erg handig natuurlijk. Toch heb je met gewone babyfoons niet altijd de beste verbinding, omdat je soms een kanaal deelt en ineens de buren hoort bijvoorbeeld. Daar wordt je natuurlijk niet geruster van. Gelukkig zijn er nog meer oplossingen voor dit probleem.
Waarom zou je je kindje zo goed in de gaten willen houden?

Wordt je naarmate je kindje groter wordt ongeruster of juist geruster? Dit zal per ouder verschillen, en heeft natuurlijk ook te maken met de gezondheid van je kind. Zeker als je baby een medische aandoening heeft maak je je waarschijnlijk extra zorgen. Slaapt je kindje altijd rustig in en blijft hij lekker in zijn bedje liggen?

Of heb je zo’n woelwater dat halverwege de nacht aan de andere kant van het bedje ligt, half onder het dekentje. Misschien slaapt je kindje het liefst op zijn buik maar wil je dat liever niet hebben vanwege de gevaren dat het met zich mee kan brengen. Je hoort immers nog steeds dat er kinderen overlijden aan wiegendood. En daar wil je als ouder niet eens over nadenken.

cheezzbaby banner

Hoe kan je de baby in de gaten houden tijdens het slapen?

Met de Luvion Babysense kan je je kindje extra goed in de gaten houden. Dit is geen babyfoon met camera maar een speciaal bewakings/preventiemiddel dat de ademhaling van je kindje constant controleert. De Babysense alarmeert je als de beweging van je kindje abnormaal wordt, of als het gedurende 20 seconden geen ademhalingsbeweging waarneemt.
luvion babysense 7
Dit is dus een ideaal hulpmiddel om zelf met een gerust hart te kunnen slapen als je kleintje in bed ligt. Je weet dat je wordt gewaarschuwd als er iets mis is. De Babysense is een medisch gecertificeerd hulpmiddel dat heel gemakkelijk is in gebruik. Het apparaatje wordt inmiddels al gebruikt in kraamklinieken en kinderdagverblijven in meer dan 25 landen!

Hoe werkt zo’n Babysense?

Een volledige set bestaat uit twee ronde sensormatjes die je onder het matrasje van je kindje plaatst. Ook ontvang je een control unit. De sensor matjes kun je onder een ledikant matrasje, of een wiegmatrasje gebruiken. Deze zijn extreem gevoelig, zodra de sensor 20 seconden geen beweging waarneemt krijg je een waarschuwing via de unit. Er is gebruikt gemaakt van 1,5 Volt batterijen zodat er geen stroomkabels door het bedje lopen.
luvion babysense werking
De Luvion Babysense is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Babypark en veel andere babywinkels en wordt heel goed aangeschreven. In de reviews wordt het product onder andere geroemd om het feit dat ouders zich geruster voelen. Ze geven het artikel dan ook vijf sterren!

Lees ook: De beste baby monitor om je kind in de gaten te houden!

Maak jij je ook zorgen als je kindje slaapt? En gaat dat ten koste van je eigen nachtrust. Dan is zo’n Luvion Babysense misschien ook wel iets voor jou. Je kunt met een gerust hart gaan slapen zonder steeds te kijken of alles goed gaat met de kleine, omdat je weet dat je op tijd gewaarschuwd wordt op het moment dat er toch iets mis gaat.top 5 beste babyfoons banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019