header banner hema
Nieuws

Jouw baby in de gaten houden via je mobiel!

Met de telefoon kan je ongeveer jouw halve huis besturen. Je kunt de lampen aan en uit doen, de verwarming alvast aan zetten. Ook kan je ermee betalen en natuurlijk foto’s en filmpjes mee maken. Maar wat je er ook mee kunt doen, is je babyfoon vervangen. Je kunt namelijk waar je maar wil je baby in de gaten houden. Gewoon, via je mobiele telefoon!

monuta banner sponsored

Hoe kan je de baby in de gaten houden via je mobiel?

In dit digitale tijdperk is het mogelijk om de baby altijd en overal in de gaten te houden. Het enige wat jij nodig hebt is een oude telefoon, of een vergeten tablet. Je zou bijvoorbeeld voor jezelf zo’n nieuwe Samsung S21 kunnen kopen. Dan zet je je oude telefoon in de kamer van je baby en kan jij op je haarscherpe nieuwe beeldscherm de baby in de gaten houden.

Want wil je kindje het liefst de hele dag in de gaten houden. Maar zo af en toe moet je ze toch echt los laten en liggen ze in bed. Dat is goed voor ze, slapen. In zijn slaap verwerkt de baby indrukken, maar ook groeit hij dan. Dus het slapen moet gebeuren en natuurlijk het liefst ’s nachts. Als jouw baby slaapt wil jij natuurlijk graag zien of dat goed gaat. Ligt hij nog netjes onder zijn dekentje? Is hij niet omgedraaid?

beste babyfoon bol.com

Waarom jouw baby in de gaten houden via je mobiel?

De baby in de gaten houden via je telefoon is ideaal. Het krijgen van een kindje is al duur genoeg. Die waslijst aan babybenodigdheden is lang, van kinderwagen tot babyfoon. En een babyfoon aanschaffen is best prijzig, zeker als je een babyfoon met camera zoekt.

Als je ervoor kiest om je telefoon te gebruiken als babyfoon heb je dus geen babyfoon meer nodig. Omdat de telefoon gebruik maakt van internet kan je overal je kindje in de gaten houden. Dus ook buiten in de tuin, op kantoor of als je in de supermarkt loopt. Helemaal ideaal voor op vakantie, zo kan je bijvoorbeeld rustig een drankje doen in de hotelbar als je baby ligt te slapen.

Welke apps zijn handig om je baby in de gaten te houden?

Er zijn een heleboel babyfoon apps die je kunt downloaden of kopen. Zowel gratis als betaald dus. De drie meest populaire apps om de baby in de gaten te houden zijn de volgende:

  1. Mam Babyfoon

    Deze app is gratis. En, hoewel de naam anders doet vermoeden, niet alleen voor moeders. Ook vaders, opa’s en oma’s, buren en gastouders mogen deze app downloaden. Er zit onder andere een terugspreekfunctie op zodat je jouw baby gerust kunt stellen op afstand.

  2. Babyfoon 3G

    Deze app kost minder dan 5 euro. Voor dat geld kan je absoluut geen babyfoon kopen. Als de wifi wegvalt, schakelt hij vanzelf over op 3G of 4G. Je krijgt een melding als de verbinding zwak wordt. Ook bij deze app kan je praten tegen je baby. Wat bijzonder is, is dat je het slaappatroon van je baby kunt ontdekken. Je kunt zien wanneer je kindje vaak wakker is.

  3. Baby monitor

    Als je deze app wilt gebruiken, is hij de eerste maand gratis. Daarna kost hij iets minder dan 5 euro. Deze app heeft behalve de camera functie 12 verschillende nachtlampjes en een terugspreekfunctie.

De baby in de gaten houden via je telefoon is dus heel gemakkelijk. Het geeft je een rustig gevoel als je weet dat je met een druk op de knop jouw baby kunt zien. Zelfs in het donker kan jij je kindje checken doordat de apps een nachtkijker functie hebben. Ga jij je telefoon als babyfoon gebruiken? Of was je toch eigenlijk al toe aan een nieuwe en is dit de perfecte reden om jezelf een mooi nieuw model te gunnen?

Lees ook: Geef jij je kleuter een smartwatch?

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!