sale kleertjes header
Zwangerschap

Zwangerschap: Video van bevruchting tot bevalling

Altijd al willen weten hoe de zwangerschap van week tot week eruit ziet in jouw buik? Bekijk dan deze prachtige zwangerschap video die wij op YouTube tegen kwamen met gedetailleerde beelden van de bevruchting. Deze animatie video laat ook de ontwikkeling van je baby zien in jouw buik tot aan de bevalling. De hele video van bevruchting tot bevalling duurt slechts 4 minuten maar is het kijken zeker waard!

hema rompers

Video van bevruchting tot bevalling

Prachtige film die de reis van bevruchting tot geboorte tot in detail laat zien. Zo kan je zien wat er zich in jouw buik afspeelt! Bekijk de video en geniet van de prachtige beelden.
Sperma in het lichaam van een vrouw

Wist je dat het lichaam van een vrouw het sperma van de man als indringer ziet? De witte bloedlichaampjes zetten de aanval in om deze indringers tegen te houden op weg naar de eicel. Maar dat is niet de enige vijand, ook het zure milieu van de vagina en het slijm zorgen ervoor dat er maar weinig spermacellen hun einddoel bereiken voor de bevruchting van de eicel.

Wil je meer weten over deze gevaren? Bekijk dan deze video over “Hoe lang kan sperma overleven in het lichaam van een vrouw“. Of lees deze blog met leuke weetjes over het sperma van de man.

kleertjes sale 70

Zwangerschapskalender

Met de zwangerschapskalender kan je de ontwikkeling van de baby volgen en weet je elke week van de zwangerschap hoe jouw baby zich ontwikkeld in de buik. Maar beelden zeggen natuurlijk meer dan duizend woorden, de video van bevruchting tot bevalling is natuurlijk prachtig om te bekijken.

Informatie over zwangerschap en baby’s

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Op ZoZwanger vind je veel achtergrond informatie over zwangerschap en de ontwikkeling van jouw baby.
We plaatsen regelmatig leuke en interessante video’s op onze videopagina en op onze onze Facebook pagina. Wil je vaker leuke berichten en video’s bekijken? Volg ons dan op Facebook.blije doos banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019