luieraanbiedingen header
Baby

Het sterrenbeeld van de baby en zijn karakter

Astrologie bestudeert de samenhang tussen de bewegingen van de maan, zon en planeten (sterren). Volgens de hedendaagse astrologie voorspelt de horoscoop niet alleen de toekomst, maar ook de karaktereigenschappen van je kind. Ontdek wat het sterrenbeeld van je baby is en wat dit sterrenbeeld zegt over het karakter. Hieronder vind je voor elk sterrenbeeld een korte toelichting in deze geboortehoroscoop.

baby kleertjes banner

Sterrenbeeld van de baby en zijn karakter

 • Ram (21-3 – 21-4)

  Een ram zit vol energie, is een wildebras, zelfverzekerd, ongeduldig, dapper, onafhankelijk en een geboren leider. Kenmerkend bij baby’s is dat hij of zij sneller zal leren lopen of leren praten dan anderen, opvliegend is en erg optimistisch.

  Lust je baby het eten niet? Dan zal dit duidelijk kenbaar gemaakt worden. Bij de opvoeding is discipline erg belangrijk, een ram volgt bevelen niet graag op. Daarnaast is een ram overactief en druk. Het zal dus nooit saai zijn!

 • sterrenbeeld van je baby

 • Stier (21-4 – 22-5)

  Een stier is van nature erg vriendelijk en houdt van knuffelen, maar daarnaast heeft een stier een sterke wil. Tevens houdt een stier niet van druk en kan hierdoor driftig of koppig worden. Dat kan in de opvoeding soms lastig zijn, dus kan het voorkomen dat je wat harder moet optreden.
  Daarnaast zijn ze gul, hartelijk, bescheiden en vriendelijk. Jongentjes zijn stoer en sterk. De stierenmeisjes zijn juist ontzettend vrouwelijk, maar ook een tikkeltje wild. Op iets latere leeftijd ontwikkelen stieren zich tot verstandige en bedachtzame peuters die niet graag in de belangstelling staan.

 • banner babypark sale
 • Tweelingen (22-5 – 22-6)

  Een tweeling is erg nieuwsgierig, vrolijk, snel, ondernemend en zal de box waarschijnlijk te klein vinden. Daarnaast is een tweeling ongeduldig, vriendelijk en leergierig. Je kunt waarschijnlijk dus veel vragen verwachten. Hoewel een tweeling erg nieuwsgierig is, is hij of zij niet heel ijverig. Dat komt omdat ze snel verveeld raken en weer op zoek gaan naar iets anders.

  Qua opvoeding is het belangrijk dat de tweeling zichzelf kan zijn. Laat hem of haar dus lekker zweven. Als je probeert de tweeling teveel in te dammen wordt hij ongelukkig.

 • Kreeft (22-6 – 24-7)

  Een kreeft is lief, gevoelig en graag in gezelschap van anderen. Een kreeft is ook goed in staat om een sterke band met de ouders te ontwikkelen. Andere eigenschappen zijn een sterke intuïtie en zeer instinctief. Stemmingswisselingen van andere gaan aan een kreeft niet voorbij, maar daarnaast wisselt hij zelf ook snel van gemoedstoestand.

  Een kreeftbaby beleeft alles intens en zal erg geboeid zijn door alles wat er om hem heen gebeurd. Een kreeftbaby heeft heel veel liefde nodig en behoeft een groot gevoel voor veiligheid. Houdt altijd rekening met de gevoeligheid van kreeften want ze zijn eerder gekwetst dan anderen.

 • Leeuw (24 juli – 24 augustus)

  Een baby leeuw is blij, speels, ambitieus, volhardend en enthousiast. Door deze karaktertrekken pakken leeuwtjes snel iedereen in. Tevens heeft een leeuw een hoge eigenwaarde en kan soms wat opschepperig overkomen. Ze staan dan ook graag in het middelpunt van de aandacht. Ze doen het liefst wat ze zelf willen, als dit niet gaat dan zal een leeuw een handvol zijn.

  Wil je jouw leeuwtje aanspreken? Neem hem dan apart. Een leeuw wisselt zijn actieve momenten graag af met extreme luiheid.

 • Maagd (24-8 – 24-9)

  Is het sterrenbeeld van je baby een maagd? Dan is of wordt jouw baby bezig bijtje, netjes, opgeruimd en perfectionistisch. Heb je een maagd als kind, dan kun je hulp in het huishouden verwachten! In gezelschap houdt de maagd zich wat op de achtergrond en is rustiger dan anderen, maar zodra hij zich op zijn gemak voelt worden de oren van je hoofd gekletst.

  Op school zal een maagd erg zijn best doen en goed luisteren. Teveel kritiek of chaos kan een maagd erg van slag brengen.

 • Weegschaal (24-9 – 24-10)

  Een weegschaal is lief, vriendelijk, stijlvol en van nature aantrekkelijk. Woede uitbarstingen of driftbuien zal een weegschaal niet snel hebben omdat ze welgemanierd zijn. Daarnaast is een weegschaal diplomatiek en onderzoekend. Voordat er een beslissing wordt gemaakt wil een weegschaal hier eerst goed over nadenken.

  Je baby zal dus niet snel blij worden als je 3 speeltjes tegelijk aanbiedt, keuzes maken is soms lastig. Een weegschaal gaat liever voor compromis, harmonie en rechtvaardigheid dan voor conflicten.

 • banner autogordel zwangere vrouwen
 • Schorpioen (24-10 – 22-11)

  Is het sterrenbeeld van je baby een schorpioen? Dan heeft je baby een hele sterke wil en een sterk lichaam. Tevens zijn schorpioenen volhardend, leergierig, slim, veeleisend, zelfstandig en ambitieus. Een schorpioen zal nooit weglopen voor een gevecht, kan niet goed tegen zijn verlies en bewondert mensen die sterker zijn dan hemzelf. Een schorpioen zal niet snel roddelen, maar houdt wel van geheimpjes.

  Is je kind wat bot tegen anderen? Dat is ook een klassieke eigenschap van een schorpioen. Qua opvoeding is een strakke hand nodig waarbij discipline het belangrijkste is. Een schorpioen gaat graag intieme relaties aan maar vindt het ook prima om alleen te zijn.

 • cheezzbaby banner
 • Boogschutter (23-11 – 21-12)

  Een boogschutter is enthousiast, gelukkig, speels en wil graag de wereld verkennen. Een boogschutterskind is een echt buitenkind en gaat altijd op zoek naar uitdagingen en geluk. Ook zal een boogschutter vele doelen nastreven. Als het niet lukt is hij niet teleurgesteld, maar dankbaar voor de ervaring.

  Een kleine boogschutter is niet graag alleen en heeft geluiden, geuren en gezichten nodig. Eerlijkheid is erg belangrijk en een boogschutter zal het erg waarderen als je jouw ongelijk durft toe te geven.
 • Steenbok (22-12 – 21-1)

  Een steenbok is wijs en snel volwassen, zelfs als ze een baby zijn kunnen ze je aankijken met een wijze blik. Daarnaast zijn ze rustig, maar hebben ze wel een sterke wil. Dit zullen ze uiten door een overduidelijke houding, maar driftbuien hebben steenbokken vrijwel niet. Verder is een steenbok realistisch, doelbewust, serieus en sterk van karakter. Ze denken goed na over alles wat ze doen en slagen geregeld in het bereiken van succes en roem.

  Een steenbok houdt heel erg van regelmaat, dus voedingen op vaste tijden. Veel kattenkwaad hoef je niet te verwachten, een steenbok is liever onder de volwassenen en kiest voor rust.

 • Waterman (21-1 – 20-2)

  Is het sterrenbeeld van je baby een waterman? Dan heb je een energieke, gevoelige en koppige baby. Een waterman kan niet goed tegen opdrachten en zal snel ‘nee’ zeggen. Maar als de waterman wat tijd krijgt om na te denken dan kan hij zijn mening bijstellen. Daarnaast is een waterman vindingrijk, houdt hij van de natuur, buiten spelen en ravotten en heeft hij een verbazingwekkend waarnemingsvermogen. Het beste is om geen discussie met de waterman aan te gaan, want die zal je niet snel winnen.

  Op school zal je kind hordes vrienden verzamelen, maar deze kunnen met de dag weer wisselen. Hij kan namelijk erg wispelturig zijn. De waterman houdt van gezelschap, is vriendelijk, meelevend, maar komt soms wat onpersoonlijk over.

 • banner billendoekjes waterwipes
 • Vissen (20-2 – 21-3)

  Is het sterrenbeeld van je baby vissen? Dan is je baby lekker dromerig en erg gevoelig. Ze leven soms in een fantasiewereld en zijn ware toneelspelers. Een vis houdt niet zo van regels, want dat belemmert de vrijheid. Hij eet wanneer hij honger heeft en slaapt wanneer hij moe is. Als ouder kun je het beste het schema op de vis afstemmen. Verder is een vis redelijk rustig en vertoont niet snel driftbuien. Toch zal een vis er alles aan doen om zijn zin te krijgen, maar dan op een slinkse wijze.

  Van nature zijn vissen best onzeker over hun eigen kunnen, hierdoor hebben ze soms wat aanmoediging nodig. Een vis trekt zich soms even graag terug, het is dus belangrijk dat je jouw kind die ruimte geeft. Andere karaktereigenschappen zijn verstrooid, chaotisch, vriendelijk en geduldig.

Herken jij het karakter in het sterrenbeeld van je baby?

Lees ook: Welke horoscoop krijgt de baby?verzwaringsdeken banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019