wishup banner
Verzorging

Pampers of luiers van andere merken? Welke zijn goed?

Er zijn heel veel verschillende luiers te koop. Wegwerpluiers, wasbare luiers, zwemluiers, luierbroekjes. Pampers zijn verreweg de meest bekende luiers, maar er zijn er nog zo veel meer. De meeste drogisterijen verkopen een huismerk luier en veel supermarkten ook. Zijn luiers van andere merken net zo goed en net zo fijn als de welbekende pampers? Ik heb het voor je uitgezocht.

cheezzbaby banner

Zijn Pampers luiers de beste luiers?

Pampers, iedereen kent ze. En ze gaan al een poosje mee. De oprichter van dit merk is Victor Mills, een Amerikaanse scheikundige. “Opa Victor” gebruikte zijn kleinkinderen als proefkonijnen terwijl hij bezig was met zijn revolutionaire uitvinding: de wegwerpluier. De Pamper werd in de jaren 50 geboren. Behalve luiers maakt Pampers tegenwoordig ook billendoekjes en reinigingsdoekjes.

Veel nieuwe ouders kiezen voor Pampers, als ze een baby krijgen. Dat is ook niet zo raar, aangezien je in de gratis baby cadeaudozen al deze Pampers krijgt en ze gewoon het meest bekend zijn. Ook op de kraamafdeling van de meeste ziekenhuizen wordt gewerkt met Pampers. Wat ook niet verwonderlijk is, want deze luiers zijn voor hele kleine baby’s heel fijn. De randjes zijn zacht, wat fijn is voor de tere huidjes. En ook heel bijzonder: Pampers heeft een speciale Preemie Protection lijn, voor premature baby’s.

kleertjes sale 70

Welk ander merk luiers zijn ook goed?

Maar ook al zijn de Pampers het meest bekend, er is nog veel meer te koop op luier gebied. Zo heeft Zwitsal naast een heleboel verzorgingsproducten tegenwoordig ook luiers. Veel gebruikers van deze luier zijn enthousiast over de pasvorm en het feit dat ze heel zacht aanvoelen. Toch worden ze voor ’s nachts niet echt aanbevolen, aangezien ze vrij snel doorlekken.
Een ander bekend luiermerk is Huggies. Ook dit zijn hele zachte luiers, met vochtigheidsindicator.

Behalve de bekende merken zijn er ook veel huismerken. Huismerk luiers die heel populair zijn komen van Etos en Kruidvat. Kruidvat luiers zijn zelfs al meerdere malen als beste uit verschillende luiertests gekomen.
Aanbiedingen voor Pampers en ander merk luiers

Aanbiedingen voor Pampers en ander merk luiers

Als je kindje eenmaal geboren is zit je toch wel een jaar of drie vast aan luiers. Dat gaat best in de papieren lopen, als je al die pakken luiers bij elkaar op gaat tellen. Maar daarvoor ga je natuurlijk de luiers aanbiedingen checken!

Op een overzichtelijke website vind je alle scherp geprijsde luiers. Zowel de pampers aanbieding als de andere luier merken. Alle webshops met luier aanbiedingen staan duidelijk voor je op een rijtje. Dat is nog eens handig, met een paar drukken op de knop krijg je de luiers gewoon thuisbezorgd en nog voordelig ook.

Lees ook: Alles wat je moet weten over luiers!

Moet je altijd voor de beste luier kiezen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor luiers en baby’s. De ene baby is immers de andere baby niet. Is jouw baby een lekker mollig kindje? Of heb je juist een hele slanke baby? Dan zul je misschien al verschil merken welke luiermerk het meest favoriet voor je is. De pasvorm is namelijk van groot belang. Als de luier te wijd is krijg je lekkage, zit de luier te strak? Dan is dat ook zeker niet fijn voor je baby.

Slaapt je baby ruim 12 uur achter elkaar, dan zal hij ’s nachts misschien sneller doorlekken. Maar als je baby niet zo lang slaapt en je dus vaker verschoont heb je daar waarschijnlijk helemaal geen last van.
De ene moeder is dus misschien wild van Pampers, terwijl jij veel liever de Etos luiers hebt. Het grappige is dat je misschien wel twee kindjes in de luiers hebt en toch twee verschillende merken gebruikt 😉

Of je nu voor Pampers gaat, of voor luiers van andere merken. Te veel betalen doe je nooit voor je plezier. Gelukkig hoeft dat nu ook niet meer. Met de luiers aanbiedingen weet jij precies waar jij je luiers moet in slaan.

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!