banner header biostime 2
Vruchtbaarheid

Ovulatie app en de vruchtbaarheidsgrafiek

Als je elke ochtend je temperatuur opneemt en je cervixslijm en baarmoedermond controleert, zegt deze informatie alleen iets over je huidige menstruatiecyclus. De informatie die je verzamelt gedurende enkele maanden kan je overzichtelijk bewaren met bijvoorbeeld een Ovulatie App.

beste zwangerschapstest direct bestellen banner

Je kan deze informatie dan gebruiken om te voorspellen wanneer je vruchtbare dagen zijn en dus wanneer je je eisprong kan verwachten of ongesteld moet worden.

Ovulatie app of handmatige vruchtbaarheidsgrafiek

Het bijhouden wanneer je vruchtbaar bent kan heel handig met een vruchtbaarheidsgrafiek of een Ovulatie App. Je kunt dit handmatig met een uitgeprinte tabel doen, maar het kan ook met verschillende online programma’s en ovulatie apps Hieronder vind je enkele populaire ovulatie apps om je eisprong bij te houden.

Ovulatietest online bestellen banner

Wat is de beste App om zwanger te worden?

De beste Ovulatie App om zwanger te worden is op dit moment:

Ovulatie App: Fertility Friend

Deze website biedt je de mogelijkheid om gratis online een vruchtbaarheidsgrafiek bij te houden waarin je elke ochtend je temperatuur, cervixslijm en stand van je baarmoedermond kunt invullen. Daarnaast kun je aangeven welke soort test je gedaan hebt. Bijvoorbeeld een ovulatietest, speekseltest of zwangerschapstest. De eerste 30 dagen ben je VIP lid. Als VIP kan je gebruik maken van extra opties zoals het gedetailleerder invullen van je symptomen gerelateerd aan jouw vruchtbaarheid. Na deze 30 dagen wordt je automatisch een gewoon gratis lid en vervallen er een aantal opties. Deze opties heb je niet direct nodig om je gegevens bij te houden. Als je VIP lid wilt blijven moet je betalen. Een grafiekje van Fertility Friend kan er bijvoorbeeld zo uitzien:
fertility friend ovulatie app

De ovulatie App Fertility Friend geeft zelf met een rood kruis aan wat hij denkt dat jou ovulatiedag is. Hij baseert dit op de gegevens die jij invoert. Als het programma zeker van zijn zaak is dan zie je een dik rood kruis. Is hij niet zeker, dan zal hij een gestippeld kruis laten zien. Deze kruizen verschijnen pas als je drie dagen na elkaar een verhoogde lichaamstemperatuur hebt. Zo geeft hij geen ovulatiedag aan terwijl je per ongeluk een verkeerde lichaamstemperatuur hebt gemeten.

Daarnaast zijn er ook andere ovulatie apps zoals een menstruatie app voor de iphone en een zwanger worden app voor android:

Ovulatie App: Ovagraph

taking charge of fertility ovulatie appNaar aanleiding van het gelijknamige boek, dat vertaalt “Krijg controle over jouw vruchtbaarheid” heet, is er ook een programma en Ovulatie App beschikbaar in samenwerking met Ovagraph.

Dit ovulatie programma download je van de site en je kunt het eerst 15 dagen proberen. De ovulatie app is zowel op iPhones als Android toestellen te gebruiken. Wil je het daarna blijven gebruiken dan zul je het moeten kopen. Deze ovulatie voorspeller biedt bijna hetzelfde als Fertility Friend maar is iets gebruiksvriendelijker. Het geeft wat gedetailleerdere informatie over je cyclus en je eventuele zwangerschap.

Daarnaast kun je het ook gebruiken om te berekenen wanneer je zou moeten vrijen als je een kindje rond een bepaalde datum wilt krijgen. Je kunt jouw chart telkens uploaden naar een account op hun website. Op het forum kun je dan hulp vragen aan andere vrouwen en specialisten.

Lees ook: Net als Tinder: Een app om een baby te maken!

Het bestseller boek “Taking charge of your Fertility” kan je makkelijk online bestellen voor €21,99 en indien op voorraad heb je hem morgen al in huis. Leuk om kado te geven. Bestel hem hier

Wat is volgens jou de beste app om zwanger te worden?

Zo zijn er nog meer Ovulatie App’s en ovulatie programma’s op de markt om je vruchtbaarheidsgrafiek bij te houden. Laat ons weten wat jouw favoriete Ovulatie App is en wij voegen hem toe op deze pagina.

Naast weten wanneer je vruchtbaar bent is het ook belangrijk om de omstandigheden en jouw gezondheid zo goed mogelijk in orde te hebben. Lees ons artikel over vruchtbaarheid en voeding voor meer informatie.

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

Reageer

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!