header banner hema
Zwanger Worden

Mythes en trucs over zwanger worden

Je kent ze vast wel, de mythes en trucs over zwanger worden. Hoe vergroot je de kans op een meisje, welk standje is het beste om zo snel mogelijk zwanger te worden? Dit zijn allemaal vragen en antwoorden die je vast wel eens gehoord hebt. Of ze echt werken dat laten we aan jou over, maar we hebben ze voor je verzameld!

beste zwangerschapstest direct bestellen banner

Mythes en trucs over zwanger worden

 1. Om de kansen op een meisje te vergroten kan je het beste vrijen twee tot drie dagen voor de eisprong.

  Zaadcellen die ervoor zorgen dat het een meisje wordt (X chromosoom) zwemmen namelijk minder snel, maar zijn sterker dan de zaadcellen die ervoor zorgen dat het een jongen wordt (Y chromosoom).

 2. Een minder diepe penetratie (“man bovenop”) op het moment van klaarkomen van de man verhoogt de kans op een meisje. 3. Lees ook deze fabels over zwanger worden!

 4. Laat je man een heet bad nemen voordat jullie gaan vrijen. Door de warmte geef je de zaadcellen die ervoor zorgen dat het een meisje wordt (X chromosoom) een voorsprong.
 5. De kans op een meisje wordt vergroot wanneer eerst de man klaarkomt en later de vrouw.
 6. Om de kans om zwanger te raken te vergroten kan je het beste, tijdens de (vermoedelijke) vruchtbare periode van de vrouw, om de dag vrijen.
 7. banner winkelpromo
 8. Om de kans om zwanger te raken te vergroten kun je beter, nadat je man is klaar gekomen, 15 minuten op je rug blijven liggen met je benen in de lucht.
 9. Het “vrouw bovenop” standje is niet gunstig wanneer je zwanger wilt worden. Sperma kan na het klaarkomen er makkelijk uitvloeien.
 10. Om de kans om zwanger te raken te vergroten kan de man het beste boxershorts dragen. Hierdoor blijven zaadcellen het beste op temperatuur. lees hier meer over de vruchtbaarheid van de man.

Weet jij zelf nog andere mythes en trucs over zwanger worden? Laat het ons weten dan voegen we ze toe aan dit artikel.Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019