header luiers van pampers met 50% korting
Kraamtijd

De mooiste geboortefilmpjes!

Je moet er zelf misschien niet aan denken, je bevalling vast laten leggen in een newborn fotoshoot. Het voelt misschien ongemakkelijk om jezelf letterlijk bloot te geven met een fotograaf in de buurt. Maar er is een kans dat je daar anders over gaat denken als je deze mooie geboortefilmpjes hebt gezien!

cheezzbaby banner

De geboorte van Maisie

In dit filmpje komt alles aan bod. De Amerikaanse geboortefotograaf Monet Nicole heeft op prachtige wijze deze geboorte vastgelegd. Vanaf de eerste weeën tot aan de eerste onderzoeken van de baby, alles zie je in dit mooie geboortefilmpje.
De sfeer van de bevalling voel je gewoon mee. Je ziet hoe de moeder steun zoekt bij haar partner en haar dochter, maar ook de eerste kennismaking tussen moeder en baby is prachtig. Het is allemaal prachtig in beeld gebracht! Kijk en geniet!

luiers met korting banner

Badbevalling van Emerson Isaac

Ook dit filmpje is een echte tranentrekker. Van het masseren van de rug tijdens de eerste wee tot het drinken aan de borst. In dit filmpje is alles zo liefdevol vastgelegd. Baby Emerson wordt in bad geboren en krijgt daar alle tijd om kennis te maken met zijn moeder. Ook de oudere kindjes komen er al snel bij om hun kleine broertje te bewonderen.

Lees ook: Wie maakt foto’s tijdens de bevalling?

Wat extra mooi is aan dit geboortefilmpje is dat de hele familie later teug te zien is in hetzelfde bad. De band tussen de familie en hoe iedereen meeleeft maakt dit een heel bijzonder filmpje. Ook het moment waarop de vader voor het eerst zijn zoon in zijn armen heeft is prachtig!
Birth Becomes Her, eerste momenten tussen moeder en kind

Ook op ZoZwanger is al jaren een bijzonder filmpje van de bevalling te zien van Birth becomes her. Een geboortefilmpje dat ruim 80 miljoen keer bekeken is, dus zeker de moeite waard om te bekijken. In dit filmpje zie je een compilatie van allerlei moeders die voor het eerst hun baby vasthouden. De emotie spat er van af.

Er zijn steeds meer aanstaande ouders die de bevalling laten vastleggen. Een geboortefotograaf weet precies hoe hij of zij dit moet doen. Je maakt van tevoren kennis met elkaar en kunt je wensen doorgeven.

Ook zorgt de fotograaf ervoor dat je niet wordt afgeleid. Waarschijnlijk merk je niet eens meer dat je wordt gefilmd, omdat je tijdens de bevalling heel druk bent met andere dingen. Zo heb je uiteindelijk een prachtig aandenken aan dit moment uit jullie leven in de vorm van een mooi geboortefilmpje van je eigen kindje.

Lees ook: Welke verschillende fotoshoots zijn er allemaal? en bekijk hier de mooiste geboortefoto’s!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019