header banner hema
Bevalling

Mooiste geboortefoto’s van 2021

Een fotoshoot staat bij veel moeders hoog bovenaan het verlanglijstje. Bijvoorbeeld een zwangerschapsfotoshoot of een newborn fotoreportage. Maar hoe bijzonder is het als de geboorte van jouw baby wordt vastgelegd op de gevoelige plaat? Dit wordt al heel veel gedaan en ieder jaar worden de mooiste geboortefoto’s uitgekozen. Hier vind je een overzicht met de mooiste geboortefoto’s van 2021.

philips banner babyfoon

Dit zijn de mooiste geboortefoto’s van 2021!

 1. Jaleesa Koelen Fotografie

  Een prachtige rauwe geboortefoto van een moeder die net is bevallen. Ze is vanuit het bevalbad op de bank gaan liggen om haar kindje te laten drinken. Echt een prachtige, pure foto!

 2. mooiste geboortefotos van 2021 - Jaleesa Koelen Fotografie

 3. Christie Agema Fotografie

  De grote broer of zus to-be speelt hier de hoofdrol. Prachtig om te zien hoe kinderen gewoon hun eigen ding doen, terwijl mama in het bevalbad heel hard aan het werk is om een baby op de wereld te zetten. De fotografe won met deze foto haar eerste award. Dubbel bijzonder, want ze fotografeerde haar collega.

 4. geboortefoto 2021 christie agema

  banner winkelpromo
 5. Renate van Lith Fotografie

  Het moment waar we als moeders tijdens onze zwangerschap zo naar uitkijken. Het moment waarop het zware werk gedaan is. Het wachten wordt beloond als je eindelijk jouw baby op je borst hebt liggen. De gezichtsuitdrukking van deze moeder zegt alles.

 6. geboorte foto van het jaar - renate van lith
 7. Naomi Vonk

  Een hele bijzondere foto die lang niet iedereen heeft, bijna niemand waarschijnlijk. Deze fotograaf wist namelijk het moment dat de vliezen braken vast te leggen.

 8. geboortefoto breken vliezen - naomi vonk

 9. Vi-Photography

  Het hoofdje van de baby met de vliezen nog in tact! Wat een bijzondere geboortefoto!
  mooiste geboortefoto breken van vliezen- vi-photography - jessica vink

  Of deze met een baby volledig omstrengeld door zijn eigen navelstreng. Op de borst van mama, terwijl ze net in het bad bevallen is
  baby omstrengeld met navelstreng - vi-photography - jessica vink

Zou jij zulke mooie geboortefoto’s van je bevalling willen hebben? Of moet je er juist niet aan denken dat er een fotograaf meekijkt? Kijk op de website van de geboortefotograaf voor nog meer mooie geboortefoto’s uit 2021 of bezoek de website van de fotografen.
(Gebruik foto’s met toestemming van degeboortefotograaf.nl)

Lees ook: Welke verschillende fotoshoots zijn er allemaal? of tips voor wie de foto’s maakt tijdens de bevalling!welke borstkolf past bij jou banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019