luieraanbiedingen header
Bijzondere bevallingen

Birth becomes you!

Geboortefotografie is in opkomst. Op het internet vind je overal prachtige geboortefilmpjes en foto’s. Een zwangerschapsshoot kennen we allemaal. Maar het is ook steeds normaler om je bevalling vast te laten leggen. Op de website “Birth becomes you” vind je veel voorbeelden van deze prachtige tak van fotografie. Het is een community voor fotografen. Hier kom je om bij te leren en je verder te ontwikkelen of om te genieten van de vele mooie filmpjes 😉 Een website die je zeker eens moet bekijken!

kleertjes sale 70

Hoe Birth Becomes You begon

Birth Becomes You is opgericht door Jenn en Monet. Deze twee geboortefotografen ontmoeten elkaar in 2013 in Colorado. Behalve concurrenten zijn ze vooral vrienden. Ze vinden dat er ruimte moet zijn voor iedereen die fotografie wil beoefenen. Daarom hebben ze in 2014 Birth Becomes You opgericht. “We zijn met Birth Becomes You begonnen om nieuwe geboortefotografen te helpen bij het verbeteren van de vaardigheden en de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om de mooiste reportages te maken”.
Ze willen fotografen helpen om steeds beter te worden en het vertrouwen in zichzelf te vinden. Door de cursus die ze aanbieden “Essense of Birth” kunnen fotografen een certificaat krijgen en met dit certificaat toon je aan dat je geen amateurbedrijfje meer bent.

Birth Becomes Her – Father's Day Compilation.

Een certificering behalen via Birth Becomes You

Jenn en Monet helpen beginnende fotografen graag om meer ervaring op te doen en zich te ontwikkelen. Ben jij geïnteresseerd in geboortefotografie en wil je je daarin ontwikkelen? Dan moet je zeker hun website bezoeken. Als je een nieuwe geboortefotograaf bent en graag wilt leren van experts uit de branche ben je hier bij Birth Becomes You op de juiste plek.

nutricia actie banner

Als ervaren fotograaf genoemd worden door Birth Becomes You

Ben je al een ervaren geboortefotograaf? Dan heb je de uitgebreide Essence of Birth-cursus niet nodig. Wel kan je je werk ter beoordeling indienen, maar dat gaat niet zomaar even. Je zult aan een hele reeks voorwaarden moeten voldoen om erkend te worden. Het zijn best strenge eisen, maar je wordt dan wel genoemd op deze wereldwijd bekende website als gecertificeerd geboortefotograaf.

De prachtige foto’s op de website Birth Becomes You

Er zijn verschillende categorieën met foto’s te vinden op de website. Bijvoorbeeld de post partum foto’s. Hele mooie beelden van vlak na de bevalling. Eerlijke foto’s waar ook lekkende borsten en grote onderbroeken op staan. Maar omdat deze foto’s zo mooi geschoten zijn lijkt het wel kunst.

Ook erg bijzonder zijn de foto’s in de rubriek “touch is essential“. Tijdens de bevalling wordt je veel aangeraakt, je rug wordt gemasseerd, er worden onderzoeken gedaan en je wordt geholpen in de houding die jij fijn vindt. Maar ook de eerste aanrakingen met je kindje zijn bijzonder en belangrijk. En juist die momenten zijn zo mooi om vast te leggen, die wil je gewoon niet vergeten.

Birth Becomes You is ook te vinden op Instagram. Foto’s vol emotie, herkenbare momenten als je al eens bevallen bent. Misschien krijg je bij de gedachte aan een geboortefilm alleen lugubere beelden in je hoofd van veel bloed en gillende aanstaande moeders. Kijk hier eens op hun website, een geboortefilmpje of foto kan zo veel mooier zijn.

Mother's Day 2019.


Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019