Banner webinar dod
Bevalling

Dingen die moeders denken of zeggen na de geboorte van hun kind!

De bevalling! Voor jou als moeder een van de meest heftige momenten uit je leven. Of het nu van een leien dakje ging, of dat het een bevalling “from hell” was. Zoiets als dit vergeet je nooit meer! Maar waar je het uiteindelijk voor doet, is het moment dat je kindje eindelijk op je borst wordt gelegd. Daar draait het allemaal om! Maar voordat het zover is gaan er heel wat gedachtes door je hoofd. Wat heb jij gezegd direct na de geboorte van je kind?

lAlles voor je baby banner

De magische eerste momenten met je baby

Na die marathon die ze een bevalling noemen krijg je eindelijk jouw baby in je armen. Eindelijk kan je het kindje dat je maanden bij je hebt gedragen met je eigen ogen bewonderen. Die kleine handjes, dat lieve neusje. Heeft hij of zij haartjes? Terwijl jij ligt bij te komen, kan je je ogen niet van dat kleine wondertje afhouden.

Er worden nog wel eens wat bizarre uitspraken gedaan tijdens de bevalling! Maar wat gaat er door je heen, wat zeg je bij de ontmoeting met je nieuwe baby?

Kleertjes.com korting banner

Lees ook: Ik was niet meteen verliefd op dat kleine wezentje!
Twaalf dingen die moeders zeggen of denken na de geboorte van hun kind!

Als je het punt van “Bekijk het maar, ik ga naar huis” tijdens de bevalling eenmaal gehad hebt, komen er nog veel meer gedachtes in je op als je kindje er eenmaal is.

 1. “Wat is-ie glibberig?”
 2. “Hij lijkt op mij!”
 3. “Wat ben je mooi”.
 4. “Daar ben je dan eindelijk”.
 5. “Waarom zijn er vrouwen die meerdere kinderen hebben?”
 6. “Ze huilt!”
 7. “Mogen mijn benen al uit die beugels?”
 8. “O shit, die placenta moet er nog uit”.
 9. “Wat is het?”
 10. “Wat een kopie van je zus/broer!”
 11. “Zo, nu wil ik wel beschuit met muisjes”.
 12. “Waar is mijn telefoon?”Nadat Yinthe geboren was weet ik helemaal niet meer wat ik heb gezegd. Bij Myrah riep ik alleen maar “Ik hoor niks, ik hoor niks!” Toen ze eenmaal gezond en wel bij me lag keek ik op de klok en zei “Goh, toch nog gelukt voor half drie”, omdat we hadden lopen grappen hoe lang het nog zou duren voor de bevalling echt zou beginnen.

Lees ook: Zeg dit niet tegen vrouwen die proberen om zwanger te worden!

aambeien zwangerschap zalf

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!