sale kleertjes header
Bevalling

Bizarre uitspraken tijdens de bevalling en zwangerschap!

Bevallingen, er worden hele boeken over geschreven. Boeken vol informatie over ontsluiting, persweeën, ademhalingstechnieken en bevallen in bad. Er worden een heleboel cursussen aangeboden om je goed voor te bereiden op wat komen gaat. Maar tijdens het moment suprême wordt er nog wel eens wat uitgekraamd. Lees je mee en bekijk onderaan de 12 meest bizarre uitspraken tijdens de bevalling!

Zalando 1 75p korting banner

Droombevalling of de hel?

Misschien heb je wel helemaal bedacht hoe je de bevalling wilt. Een rustgevend pingelmuziekje, een bevallingsbad in de woonkamer. Wil je thuis bevallen in je eigen bed, of juist met alle medische voorzieningen om je heen in het ziekenhuis?
Veel verloskundigen raden je aan om een bevallingsplan te schrijven. Hierin kan je alle punten noemen die je belangrijk vindt. Wil je wel of geen pijnbestrijding? Wie wil je dat er bij zijn?

Het kan verstandig zijn om hier over na te denken. Maar om je hier nu helemaal op vast te pinnen is misschien niet zo’n heel goed idee. Een bevalling is nu eenmaal niet te plannen!

”Deze wee komt nooit meer terug”

Onze eerste dochter besloot een maand te vroeg te komen. Volkomen onverwacht en binnen 3 uurtjes. Ik heb niet eens de tijd gehad om rare uitspraken te doen, ‘gelukkig’ zijn er genoeg andere vrouwen die hun rare anekdotes maar wat graag met ons delen op social media.

Zo laat Christina op de site van Linda weten dat ze het puflied “Deze wee komt nooit meer terug” na uren puffen veranderde in “Wanneer komt dit kutkind nou.”

Tijdens de pufcursus geleerd om op de melodie van kortjakje “Deze wee komt nooit weer terug” op de uitademing te zeggen/zingen. Na uren in de weeën maakte ik ervan: “Wanneer komt dat kutkind nou.” Inmiddels is ze 14 en hebben we het bijgelegd. 😉

banner winkelpromo

Dat de mannen er ook wat van kunnen laat ambulancebroeder Niels weten in een reactie:

Tijdens een van de weeën riep de barende vrouw ineens “Fuck me!” Waar haar man op reageerde met: “Zo zijn we verdorie in dit gedoe terecht gekomen.”

Of de reactie van Inge:

”Er is er nog nooit een blijven zitten”, zei mijn moeder tegen me.

Maar het kan nog extremer met bizarre uitspraken tijdens de bevalling zoals je onder de foto kunt lezen.
hilarische uitspraken van vrouwen tijdens bevalling

12 Bizarre uitspraken tijdens de bevalling en zwangerschap!

Genoeg dooddoeners die je om de oren worden gesmeten als je zwanger bent of op het punt staat om te bevallen. Onderstaande reacties en uitspraken zijn bizar en hilarisch:

 1. bizarre uitspraken tijdens geboorte baby
 2. nierstenen uitspraak bevalling
 3. dozendokter grappige opmerking bevalling
 4. voelen uitspraak geboorte
 5. grappige borduren uitspraak geboorte
 6. grappige uitspraak van man bevalling
 7. Bizarre uitspraken tijdens de bevalling pijn ssst
 8. scheren opmerking
 9. gaat het grappige opmerking man bevalling
 10. Bizarre uitspraken tijdens de bevalling liposuctie
 11. deken uitspraak
 12. geur bizarre uitspraak tijdens bevalling

Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe jouw bevalling is verlopen. Rust en sereen zoals je gehoopt had? Of heb je iedereen verrot gescholden omdat je het niet meer uithield? Laat je ons weten wat jouw bizarre uitspraken waren tijdens de zwangerschap of de bevalling?

Lees ook: Woorden die je nog niet kende voor de bevalling!banner billendoekjes waterwipes

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019