“babydeals
Baby

Lekker helemaal ontspannen in een luxe Baby Spa

Ben je zelf ook helemaal fan van een dagje wellness? Vaak komt je na een dagje in een Spa weer helemaal herboren en ontspannen terug. Je kunt nu ook je baby laten genieten van dit ultieme relaxte gevoel! In een baby spa kan je kindje even helemaal tot rust komen en stiekem jijzelf ook!

prenatal banner weekaanbiedingen

Warme badjes speciaal voor pasgeboren baby’s

In de baby spa zijn speciale badjes gemaakt voor pasgeboren baby’s. Dit betekent dus geen chloor of andere chemicaliën, maar heerlijk schoon water met een lekker warm temperatuurtje van 35 graden Celsius. Resultaat: een gelukkig trappelend baby’tje die na het badje zal slapen als een roosje. Je baby krijgt een zwemluier aan en een drijvertje om het hoofdje heen. Jijzelf kunt aan de kant je baby toelachen en toejuichen. Aangezien je nog niet zo lang geleden bent bevallen, kun je jezelf het ongemak van een badpak besparen.
baby spa nederland

baby spa belgie

(Bron: Perth)

Voordelen van Wellness voor baby’s

Naast het feit dat je baby het heerlijk vind om lekker rond te dobberen in warm water kan een baby spa nog meer voordelen opleveren:

  • bevorderend voor de spierontwikkeling van je baby;
  • goed voor het slaapritme;
  • betere ademhaling;
  • goed voor het contact tussen de moeder en de baby.
lAlles voor je baby banner

Hoe gaat het eraan toe in een baby spa?

In Houston ligt de babyspa “Float baby’s” waar moeder en baby terecht kunnen voor water therapie en massages. Wil je weten hoe het er aan toe gaat tijdens zo’n ochtend wellness? Bekijk dan onderstaande video.

Wil je ook een ochtend of middag met jouw baby genieten maar is Houston net te ver voor je. Geen nood want er zit een baby spa dichter bij huis.

Baby spa nog niet in Nederland

Helaas is er nog geen baby spa in Nederland. Je kunt wel een tripje naar België afleggen voor dit pure babygenot. In Antwerpen heeft Chiara van Hirtum haar eerste Baby Spa by Precho geopend. Toen zij net bevallen was van haar baby wilde ze graag met haar kindje zwemmen omdat ze zelf wedstrijd zwemster was geweest. Nadat ze ontdekte dat hiervoor geen mogelijkheid was voor pasgeboren baby’s nam ze het heft in eigen handen.

Haar Baby Spa by Precho is intussen razend populair geworden. Niet alleen in België hebben ze de voordelen van een wellness voor baby’s ontdekt. In Azië is het al langer een fenomeen en het lijkt erop dat ook Europa er steeds meer voor open staat. Het is dus nog even afwachten tot je ook in Nederland je baby kunt laten ontspannen, maar in de tussentijd kan je terecht in België.
babyspa belgie nederland

Voor wie is de Baby Spa by Precho en wat zijn de kosten?

Wil je het gaan proberen in België? Voor 65 euro kan ook jij je baby laten wennen aan water om zo de motoriek te stimuleren met behulp van een drijfband. De sessie wordt altijd gevolgd door een heerlijke babymassage. Naast de hydrotherapie krijgt jouw baby dus ook een babymassage. Deze sessie duurt bij elkaar ongeveer 45 minuten.

Je baby mag in de Jacuzzi als zijn of haar naveltje geheel genezen is. Dat is ongeveer 10 dagen na de bevalling. In het eerste half jaar is je baby meer dan welkom, maar na deze 6 maanden houdt het op. 
De Baby Spa by Precho is echt alleen voor pasgeboren baby’s. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat baby’s tot 6 maanden eigenlijk te weinig bewegen en een dagje wellness kan daarbij helpen. Vanaf 6 maanden kunnen baby’s vaak al zelfstandig rollen en kruipen waardoor er minder noodzaak is.

Het doel van een dagje wellness is om de allerkleinste te helpen met het stimuleren van hun motorische ontwikkeling, de spierontwikkeling en longontwikkeling. Maar ook om het huidcontact te bevorderen met de ouders tijdens de babymassage.

baby spa wellnessAdres:

Baby Spa by Precho
Diksmuidelaan 28
2600 Antwerpen

W: www.precho.be/baby-spa
Telefoon: + 32 (0)474 / 450.010

Baby Spa bij jou thuis

Geen zin om 65 euro uit te geven? Creëer dan je eigen spa in huis. Bij bol.com kun je de swim disc bestellen die ideaal zijn om je baby te leren zwemmen. Verder is het een kwestie van een lekker warm badje en klaar! Maar je mist dan natuurlijk wel de sfeer van een Baby Spa en de uitleg hoe je het beste een babymassage kunt geven.

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!