cheezzbaby sale
Baby

Elk kind verdient een verjaardag!

Het is heel vanzelfsprekend dat je kind een cadeautje (of meerdere cadeaus) krijgt op zijn of stichting jarige job logohaar verjaardag. Maar wist je dat voor ongeveer 1 op de 25 kinderen tussen de 4 tot 12 jaar oud dit niet vanzelfsprekend is? Sommige ouders hebben hiervoor namelijk geen geld. Stichting Jarige Job zet zich voor deze kinderen in en ZoZwanger wil daarbij helpen, zodat ook deze kinderen hun verjaardag kunnen vieren. Want elk kind verdient een verjaardag. Help je ook mee?

luiers met korting banner

Ongeveer 61.000 kinderen in Nederland kunnen hun verjaardag niet vieren!

In Nederland hebben we ongeveer 1,6 miljoen kinderen die tussen de 4 en 12 jaar oud zijn. Deze kinderen zitten op de basisschool waar het gebruikelijk is dat je trakteert op school wanneer je jarig bent en dat je overladen wordt met cadeaus. En terwijl het ene kind trots vertelt wat hij allemaal wel niet gekregen heeft voor zijn verjaardag, zullen er 2 kinderen uit dezelfde klas heel stil vallen. Zij kunnen nooit opscheppen over alles wat ze gekregen hebben. Hun ouders hebben namelijk geen geld voor verjaardagcadeaus. Zelfs niet voor één cadeau.

Ja, ook in Nederland leven er mensen in armoede. Er zijn 61.000 kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud die geen verjaardagscadeau krijgen omdat hun ouders die niet kunnen betalen. Dat zijn dus bijna 4 op de 100 kinderen, wat neerkomt op 2 kinderen in elke klas. Misschien ook wel in de klas van jouw kind! Het is onvoorstelbaar, want elk kind verdient het om zich jarig te voelen!

  • stichting jarige job rotterdam
  • vrijwilligers stichting jarige job
  • vrijwilligers jarige job stichting
  • verjaardagsbox stichting jarige job

Wat doet Stichting Jarige Job?

Elk kind verdient een verjaardag, dat vindt Stichting Jarige Job en dat vindt ZoZwanger ook. Helaas kunnen 61.000 kinderen hun verjaardag niet vieren. Er is geen cadeau, er hangen geen slingers aan hun stoel, er is geen lekkere taart en ze kunnen niet trakteren op school. Vaak schamen de kinderen zichzelf hiervoor en melden ze zich ziek. Het is hartstikke sneu dat deze kinderen de mooiste dag van hun leven niet kunnen vieren.

Stichting Jarige Job en de vele vrijwilligers helpen deze kinderen en trakteren hen op een onvergetelijke dag. De kinderen krijgen een verjaardagsbox vol met versieringen, traktaties voor de klas, wat lekkers om van te smikkelen en natuurlijk een cadeau. Zo kunnen ze toch nog hun verjaardag vieren met alles wat erbij hoort!

wehkamp banner babyspullen

Kadootje over, PostNL haalt hem gratis op!

Soms zijn de contrasten erg groot. Sommige kinderen krijgen geen cadeau met hun verjaardag, andere kinderen krijgen er zoveel dat er een aantal achterin de kast belanden. Dit is het geval bij 7 op de 10 kinderen! Onbegrijpelijk toch als je weet dat er 61.000 kinderen zijn die nooit een cadeau krijgen?

Daarom biedt PostNL een geweldige mogelijkheid om de cadeaus die normaal achterin de kast belanden, te doneren aan kinderen die ze heel graag willen hebben. In 2019 heeft PostNL maar liefst 65.000 cadeaus in ontvangst mogen nemen! Ook in 2020 kunnen kinderen hun Sinterklaascadeaus doneren aan andere kinderen. Want ieder kind verdient een kado!

Heeft jouw kind cadeaus over? Ga dan met het cadeau langs bij een PostNL locatie of bij de Bruna. Hier staan speciale inzamelboxen van Stichting Jarige Job. Je kunt ook gebruik maken van een speciaal gratis verzendlabel van PostNL.

Elk kind verdient een verjaardag! Hoe kunnen we helpen?

doneren stichting jarige jobElk kind verdient het om zich jarig te voelen en daarom wil ZoZwanger Stichting Jarige Job helpen om zoveel mogelijk kinderen blij te maken op hun eigen verjaardag. Help je ook mee?
Je kunt helpen door te doneren (zie de informatie op de website).

Omdat wij graag zoveel mogelijk kinderen blij willen maken, zullen we maandelijks een volledige verjaardagbox sponsoren bij Stichting Jarige Job. Wat een heerlijk idee dat elke maand een kind zijn of haar verjaardag kan vieren dankzij onze lezers en volgers. Want ieder kind verdient een verjaardag, met een cadeau, slingers en traktaties!
Wil je nog meer goede doelen helpen? Lees hier hoe je spullen kan doneren aan Stichting babyspullen!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!