“babydeals
Nieuws

Steun goede doelen voor kinderen met lot of Happiness!

We willen allemaal het beste voor onze kinderen en daarvoor zijn we zelfs in staat om onszelf op de tweede, derde of vierde plaats te zetten. De beste school, mooie kleding en het leukste speelgoed. Maar helaas is dit niet voor alle kinderen de werkelijkheid. Veel kinderen, ook in Nederland, hebben niet alles wat hun hartje begeert. Maar gelukkig kunnen we daar een handje bij helpen, door bijvoorbeeld goede doelen voor kinderen te steunen met de loterij Lot of Happiness.

monuta banner sponsored

Elk kind verdient een eerlijke kans!

Ook in ons eigen land zijn heel veel kinderen die onze hulp nodig hebben. Wist je bijvoorbeeld dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? Ook zijn er zo’n 120.000 kinderen per jaar die te maken krijgen met huiselijk geweld.

Heel veel kinderen voor wie een onbezonnen jeugd niet vanzelfsprekend is. Behalve door armoede of geweld kan dit ook door ziekte zijn, want nog steeds worden veel kinderen ernstig ziek. En wij kunnen helpen want van alle goede doelen waarmee Lot of Happiness samenwerkt, is er altijd een die zich inzet voor welk kind dan ook!
goede doelen loterij voor kinderen

Bekende en minder bekende goede doelen voor kinderen

Lot of Happiness is een loterij die je misschien nog niet kent en die samenwerkt met meer dan 450 goede doelen. Het unieke aan deze loterij is dat jij zelf kiest welk goed doel je wilt steunen. Dit kan een van de bekende goede doelen voor kinderen zijn, denk bijvoorbeeld aan CliniClowns, KiKa of Make-A-Wish. Maar ook minder bekende goede doelen waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, zoals Sapana School Nepal, Jarige Job of Pax Kinderhulp. Jij als deelnemer kunt dus zelf het goede doel kiezen dat perfect bij jou past.

Lot of Happiness dé loterij die kinderen helpt!

Door mee te spelen met de loterij van Lot of Happiness geef jij elk kind een eerlijke kans. Alle doelen die samenwerken met deze loterij willen het beste voor kinderen overal ter wereld. Ze zorgen voor onderwijs of kleding, muziekles of een fijne dag voor een ziek kind.
lot of happiness logo
Aan alle kinderen wordt gedacht en jij helpt daar aan mee. Bovendien groeit de prijzenpot mee met het aantal deelnemers, de winkans van de loterij is dus erg hoog. Hoeveel mensen er ook meespelen, de kans om te winnen is altijd op 1 op 5! En met geldprijzen die oplopen tot een miljoen euro heb je dus iedere maand grote kans om in de prijzen te vallen.

Ben jij op zoek naar een loterij waarbij iedereen wint? En dan bedoelen we vooral de kinderen, kies dan voor Lot of Happiness. Met meer dan 450 goede doelen voor kinderen zijn er altijd winnaars. Jij kiest zelf welk doel je wilt steunen en met de hoge winkans is winnen een eitje! Let op: speel bewust 18+!

Deze tekst is in samenwerking geschreven met lot of Happiness.

zwitsal box banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!